Haberler

Orduspor, Otoparkını Kaybetti

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un işlettiği otopark, mahkeme kararı ile Büyükşehir Belediyesinin Or-Bel şirketine geçti.

Mahkeme, PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Altınordu İlçesi'nde işlettiği Cumhuriyet Otoparkı'na Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin başvurusu üzerine tahliye kararı verdi. Polisin güvenlik önlemi aldığı tahliye işlemleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de çalışmaları takip etti.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada otoparkın bundan böyle Or-Bel şirketi tarafından işletileceği belirtilerek şöyle denildi:

"ORDUSPOR BU ZOR GÜNLERİ AŞACAKTIR"

"Ordu 2'nci Sulh Hukuk Mahkemesi ise ihtiyat-i tedbir kararı almıştır. Kararın verildiği ve görevlilere ibraz edileceğini ifade edilmesine rağmen öğle tatili sonrası mesainin başlaması beklenmeden apar topar tahliye işlemi hızlandırılmıştır. 1967'den günümüze kadar yaşayan ve bu şehrin en kıymetlisi olan Orduspor, bu zor günleri doğmuş olduğu şehrin kendi öz değerlerinden mahrum bırakılsa da aşacaktır. Orduspor'umuz adına Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu bu üzücü kararı ve uygulamayı kamuoyunun takdirine sunuyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Orduspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

ragi1907:

YAZIKLAR OLSUN ORDU LULARA takımı ne hale getırdınızzz

0
1
yanıtYanıtla
sirnaklimobilWeb@haberler.com:

Beter olun

0
0
yanıtYanıtla
MKMobil-IOS:

Nedim bi bırak git Allah'ını seversen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title