Haberler

Orduspor'lu Oyuncular Taraftara Kırgın

Güncelleme:

Orduspor'lu Aygün "Taraftarlarımız yakınabilir ama önce destek çıkıp sonra yakınmalılar, çünkü bize destek çıkan bir camia veya taraftar göremiyoruz." dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un takım kaptanı Emre Aygün, "Taraftarlarımız yakınabilir ama önce destek çıkıp sonra yakınmalılar, çünkü bize destek çıkan bir camia veya taraftar göremiyoruz" dedi.

Aygün, Orduspor Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçların ve takımda yaşanan teknik direktör değişikliklerinin oyuncuları psikolojik açıdan olumsuz etkilendiğini söyledi.

Saha dışında yaşanan olayların zaman içerisinde sahaya yansımaya başladığını vurgulayan Aygün, bu durumun taraftarlar kadar kendilerini de üzdüğünü dile getirdi.

Takımın şu an içerisinde bulunduğu durumu "enkaz" olarak değerlendiren Aygün, şöyle konuştu:

"Sezon başı ligin 10.'uncu haftasında beşinci teknik adamla çalışacağımızı ne bizler ne kamuoyu tahmin edebilirdi. Tabi bu psikolojik olarak takımı etkiliyor. Çünkü her yeni hocanın gelişinde oyuncu kendisini sıfırlıyor ve gelen hocaya bir şeyler göstermek istiyor. Ancak bakıyorsunuz iki hafta sonra tekrar aynı durum oluşuyor. Şimdi ortada mecazi anlamda bir cenaze, enkaz var. Bu duruma komple camia olarak biz getirdik. Geldiğimiz noktada artık oyuncu, basın, taraftar, yönetici iki yıldır sağlayamadığımız birlikteliği sağlayıp, Orduspor'u hak ettiği yere getirmeliyiz. Bu oyuncuların boynunun borcu olduğu kadar taraftarın ve yöneticilerinde boynunun borcudur."

"Destek göremiyoruz" -

Aygün, Orduspor taraftarının geçmiş yıllarda takımına maç kazandıran bir taraftar topluluğunu olduğunu belirterek, "Ama geçen sezon ve bu sezon biz o desteği göremedik. Yani taraftarın artık takımına sahip çıkması lazım. Belki onların tribünde yaşadıklarının daha fazlasını biz saha içerisinde yaşıyoruz. Taraftarlarımız yakınabilir ama önce destek çıkıp sonra yakınmalılar, çünkü bize destek çıkan bir camia veya taraftar göremiyoruz." ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Emre Aygün Orduspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title