Haberler

Orduspor Küme Düştü

Güncelleme:

PTT 1. Lig'in 29. hafta ilk maçında Bucaspor'a 2-0 yenilen Orduspor'un, liglerin bitimine 5 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kesinleşti.

PTT 1. Lig'in 29. hafta maçında Orduspor'u yenen Bucaspor, ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldı. Orduspor ise aldığı bu mağlubiyetle küme düşmeyi matematiksel olarak garantiledi.

5 HAFTA KALA KÜME DÜŞTÜ

PTT 1. Lig'de Bucaspor, sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından 11 puanda kalan Orduspor'un bitime 5 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kesinleşti. Bucaspor ise ligde 4 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu arada, Orduspor'da Özgen Erdem'in 62. dakikada kullandığı penaltı atışında kaleci Ömer Kahveci topu kurtardı.

ORDUSPOR CEPHESİ

Ligden düştükleri için üzgün olduklarını söyleyen Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Oyuna ilk 10 dakika Bucaspor baskısıyla başladık. Bu baskıyı atlattıktan sonra oyundaki dengeyi sağladık. 25. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü de ele geçirdik ama rakip bulduğu golle öne geçti. İkinci yarıya yine rakip baskılı başladı ama o baskıyı kırdık. Penaltıyı golle sonuçlandırabilseydik bugün burada mağlup olmadan ayrılabilirdik" dedi.

Bucaspor maçından almayı umdukları galibiyetin kendilerine direnç sağlayacak olduğunu da ifade eden Özcan, "Bizim için bir direnişin başlangıcı olacaktı. Oyuncularım büyük bir özveriyle cesurca oynadılar. Büyük bir mesafe kat ettiler. Ligde de direnen ve başa baş mücadele eden bir takım vardı. Biz kaybederken, kazananlar sayfasındaydık. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama birçok şeyi kazandığımızı biliyorum." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Özcan Bucaspor Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

eskişehir li:

dahada diplerde görmek umuduyla. . . by by ordu::)))

10
6
yanıtYanıtla
gökhan:

beter olsunlar. gazsaray yalakaları.

7
7
yanıtYanıtla
BÖYLE OLMAMALIYDI !:

Bi ORDU lu olarak BEŞİKTAŞ lı olarak. Sen gider cincon yalaması olursa ne hallere düştün be ORDU''m içerden çökertildin.

9
4
yanıtYanıtla
fenerlee:

fenere şikeci diyen bir camia orduspor beter olsun amatöre kadar yolunuz var inşallah kapanırsınız.

7
4
yanıtYanıtla
birisiMobil-ANDROID:

3 senede uefa da oynıycaz diyen başkan 3 senede ordusporu küme düşürdü,eksik olma büyuk başkan....

11
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM:

güzel olmuş nedim türkmen diye bir başkanı vardı trabzon başkanı gibi gs başkanı ünal aysal gibfb düşmanıydı fb nin ahı bunları tuttu

3
7
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Akp olduğu sürece daha çok takım düşer

3
7
yanıtYanıtla
TIK,,,,TIK:

ALLAH ALLAH GİDERSE GİDER NE OLMUŞ YANİ DÜNYANIN SONUMU GELDİ , DUTUNMASINI BİLSEYMİŞ , DE GİTMESEYMİŞ YANİ İŞİMİZ GÜCÜMÜZ GALMADI BİRDE YAS İLAN EDELİM , ALA ALA

10
0
yanıtYanıtla
EyüpMobil-IOS:

Darısı karabüğün başına TRABZON Kümeye kümeye bağırmanın sonu tarih bu takımlarla dolu

6
3
yanıtYanıtla
PONTUSMobil-IOS:

Güle güle ordu amatöre kadar yolun var :)

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title