Haberler

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

"Geçen sezon iyi başlamıştık, kötü bitirdik.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, "Geçen sezon iyi başlamıştık, kötü bitirdik. Bu sezon kötü başladık ama sonunu iyi bitirmeyi umuyoruz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine, yarın deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçının zor geçeceğini söyledi.

Geçen yıl Ankaraspor ismiyle mücadele eden Osmanlıspor ile şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ancak iki takımın şansız şekilde Süper Lig'e çıkamadığını belirten Türkmen, şöyle konuştu:

"Osmanlıspor, geçen yılın kadrosunu korumayı başardı. Hatta daha da güçlendirdi ve ligin üst sıralarında yer alıyor. Osmanlıspor bu ligin güçlü ve sorunsuz takımlarından biri. Bizim için zor maç olacak ancak biz de iyi bir takımız. Orduspor olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Takım olarak sezona çok kötü başladık. Üçüncü teknik heyeti göreve getirdik ama bunlar geçecek. Geçen sezon iyi başlamıştık, kötü bitirdik. Bu sezon kötü başladık ama sonunu iyi bitirmeyi umuyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz."

Takımın başına getirilen 2 teknik direktör ile yollarını erken ayırdıklarını ancak teknik sorumlular Muhammet Dilaver ve Sebahattin Akbayrak'a güvendiklerini vurgulayan Türkmen, şöyle devam etti:

"Hiç kimse başarısız olmak istemez. Sezona Fikret Yılmaz hocayla başladık ancak ilk 4 haftada başarısızlık oldu ve kendisiyle yollarımızı ayırdık. Daha sonra takımın başına Erkan Sözeri'yi getirdik, bu hocamız da alacakları bir hafta gecikti diye 'ben gidiyorum' dedi. Biz de kendisine 'güle güle' dedik. Son olarak Muhammet Dilaver ile Sebahattin Akbayrak'ı takımın başına teknik sorumlu olarak getirdik. Bu iki isim sezon sonuna kadar takımı götürecek. Bu iki isim uzun yıllardan bu yana takımın içerisinde. O nedenle başarılı olacaklarını düşünüyorum."

Türkmen, iki hocanın "pro lisansları" olmadığını ancak bunu sorun etmediklerini dile getirerek, başta takımlar gibi bu konuda formül bulacaklarını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Nedim Türkmen Ankaraspor Orduspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title