Haberler

Orduspor Küfürden Şikayetçi

Kulüp Başkanı Türkmen: "Ben Ordu ile Giresun'u hiçbir zaman farklı düşünmedim ama iki komşu şehir maçında böyle karşılıklı küfür edilmesini doğru bulmuyorum"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Ben Ordu ile Giresun'u hiçbir zaman farklı düşünmedim ama iki komşu şehir maçında böyle karşılıklı küfür edilmesini doğru bulmuyorum" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında iyi oynamalarına rağmen puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kupa finali havasında mücadele gücü yüksek bir maç oynadıklarını vurgulayan Türkmen, takımın ortaya koyduğu futbolun ilerisi için kendilerine umut verdiğini anlattı.

Türkmen, her iki takım oyuncularının saha içerisinde centilmence mücadele ettiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ancak tribünlerde küfür edilmesi iyi olmadı. Başkanlık dönemim içerisinde Giresun'la hep iyi ilişkilerimiz oldu. Hüsamettin Tut başta olmak üzere bazı oyuncularımız orada bedava oynadı. Ben Ordu ile Giresun'u hiçbir zaman farklı düşünmedim ama iki komşu şehir maçında böyle karşılıklı küfür edilmesini doğru bulmuyorum. Rekabet içerisinde karşı tarafı kaldırabilirsin bu doğal ama küfrü asla tavsif edemeyiz. Şimdi maalesef kulüpler ceza alacak."

Türkmen, Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'nin maçın ardından kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara ilişkin ise, "Biz Erkan hocayı bu sezon yapılan muhalefete rağmen takımın başına getirdik. Ancak ödeme konusunda bizim verdiğimiz tarihi beklemeden görevinden ayrıldı. Yani Türkiye'de bütün kulüpler zamanında ödeme yapıyor mu? Burada bizim bir kusurumuz yoktur. Aramızda bunun dışında herhangi bir olay da yaşanmadı. Artık kamuoyu bunun takdirini yapacaktır. Ben kendisine başarılar diliyorum. Erkan Sözeri'nin bugünlere gelmesinde benim ve Orduspor'un büyük emekleri var" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Nedim Türkmen Giresunspor Orduspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

yener turgutmobilWeb@haberler.com:

Ne olursin git bu takimdsn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title