Haberler

Orduspor'da Yeni Sezondan Umutlu

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Takımımıza güveniyoruz, şans faktörü bu sezon biraz yanımızda olursa istediğimiz hedeflere ulaşacağımızı düşünmüyorum" dedi.

"Takımımıza güveniyoruz, şans faktörü bu sezon biraz yanımızda olursa istediğimiz hedeflere ulaşacağımızı düşünmüyorum" dedi.

Karaağaç, sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da sürdürdükleri çalışmaların sona erdiğini anımsattı. Kamp dönemlerinin bütün takımlar için çok önem arz ettiğini ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Dün itibarıyla sona eren Bolu kampımızı genel olarak değerlendirdiğimizde her açıdan çok iyi geçti. Hem oyuncu arkadaşlarımız uyum sorunlarını geride bıraktılar hem de teknik kadromuz takımla ilgili daha net bilgilere sahip oldu. Tabi söz konusu dönemde bazı takımlarla hazırlık maçları oynadık. Son oynadığımız Adanaspor maçı dışında iyi sonuçlar elde ettik ama burada alınan sonuçların önemi olmadığını daha önce söylemiştik. Çünkü hatırlanacağı üzerine yine Sayın Başkanımız Nedim Türkmen döneminde bir sezon öncesi hazırlık maçlarında çok iyi sonuçlar alınmış ama maalesef lig başladığında takım kötü sonuçlara imza atmıştı. Biz o anlamda hazırlık maçlarında elde edilen sonuçlara değil, takımın uyum sorununu geride bırakıp bırakmadığına daha fazla önem veriyoruz."

"SAMSUNSPOR MAÇI ÖLÇÜ OLACAK"

Karaağaç, 23 Ağustos'ta Samsunspor ile oynayacakları özel maçın lig öncesi takım açısından ölçü olacağını belirterek, "O maçta teknik heyetimiz lig başlamadan önce takımın son halini görme fırsatı yakalayacak. Açıkçası bir ölçü de olacak. Çünkü 31 Ağustos'da ligin ilk maçında Kayserispor ile karşılaşacağız. Takımımıza güveniyoruz, şans faktörü bu sezon biraz yanımızda olursa istediğimiz hedeflere ulaşacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Samsunspor Karaağaç Orduspor Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title