Haberler

Orduspor'da Üç Puan Sevinci

Kulüp Basın Sözcüsü Türkmen: "Denizlispor maçında elde edilen üç puandan dolayı çok mutluyuz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Denizlispor maçında elde edilen üç puandan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında alınan galibiyetle ligde liderliklerini sürdürdüklerini anımsattı.

Oyuncuları ve teknik ekibi kutladıklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Kulüp olarak Denizlispor maçında elde edilen üç puandan dolayı çok mutluyuz ancak önümüzde daha çok maçın olduğunun farkındayız. Sezon başından beri söylediğimiz gibi maç maç önümüze bakıyoruz. Denizlipor maçı da bunlardan biriydi. Çok şükür kazandık. Oyuncularımzı ve teknik ekibi kutluyoruz. Aynı zaman da Denizlispor'u da kutluyoruz. Çok iyi bir mücadele örneği ortaya koydular."

Türkmen, kulüp olarak sporun her alanında olmayı istediklerini vurgulayarak, "Orduspor Kulübü olarak cumartesi futbol, basketbol ve hentbol gibi branşlarda sahada mücadele verdik. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Şehir desteğini bizden esirgemesin" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Denizlispor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title