Haberler

Orduspor'da Teknik Direktör Doğan'ın İstifası

Ziya Doğan: "Kimseyi kötülemek ya da üzmek istemiyorum.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da görevinden istifa eden teknik direktör Ziya Doğan, "Kimseyi kötülemek ya da üzmek istemiyorum. Sadece yasal haklarımı kullandım" dedi.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdaki gençler için çok direndiğini ve çok büyük mücadele yaptığını anlattı.

"Benim en büyük üzüntüm bu çocukları geride bırakmam" ifadesini kullanan Doğan, "Kimseyi kötülemek ya da üzmek istemiyorum. Sadece yasal haklarımı kullandım. Sonuç itibarıyla ayrıldım. Orduspor'a bundan sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.

Orduspor'dan Doğan'a teşekkür

Orduspor Kulübü de görevinden istifa eden teknik direktör Ziya Doğan'a teşekkür etti.

Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde "Teşekkürler Hocam" başlığıyla yayımlanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İnsanlar hayatlarında istemeden bazı değişikler yapmak zorunda kalırken meslek onuruna saygı gösteren kişiliğinizle Ordu'da 7'den 70'e herkesin kalbinde taht kurduğunuz bir gerçektir. Özellikle küçücük kalpleriyle büyük işler başarmaya çalışan bu gençlere öğrettiğiniz takım olgusu ve takım derinliği hiçbir zaman unutulmayacak. Görevinizden istifa edip ayrılmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her zaman saygı ile anılıp hafızalarımızdaki yeriniz ayrı bir güzellikle kalacaktır. Senden çok şey öğrendik, herşey için candan teşekkürlerimizle."

Açıklamada, yardımcı hocalar Hakan Polat, Erol Mıngır, Adil Kınık ve Tacettin Doğan'a da teşekkür edildi. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Ziya Doğan Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title