Haberler

Orduspor'da Sezon Hazırlıkları

Defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar: "Bu sezon taraftarımızla, yöneticilerimizle, takıma yeni katılan arkadaşlarla birlik olarak inşallah geçen seneden yarım kalan işimizi tamamlayacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, koşunun ardından salonda ağırlık testinden geçti.

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan Karadeniz ekibinin defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar, sezon öncesi yapılan çalışmaların her zaman ağır ve yorucu geçtiğini söyledi.

Takıma yeni katılan oyuncularla birbirlerine adapte olmaya çalıştıklarını ifade eden Bayraktar, şöyle konuştu:

"Geçen sene takım olarak çok iyi bir uyum yakalamıştık. Bu sene aynı uyumu tekrar yakalamak istiyoruz. Çünkü geride kalan sezonda insanların bizden çok fazla beklentileri yoktu ama biz iyi bir ekip olduğumuzu biliyorduk ve bunu kanıtladık. Sadece şampiyon olamadığımız için kendimizi başarısız gördük. Nasip değilmiş şampiyon olamadık ancak bu sezon taraftarımızla, yöneticilerimizle, takıma yeni katılan arkadaşlarla birlik olarak inşallah geçen seneden yarım kalan işimizi tamamlayacağız."

Volkan Koçaloğlu'nun açıklaması

Mor-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Volkan Koçaloğlu ise takımdaki havanın sezon başı olmasına rağmen olumlu olduğunu dile getirdi.

Uyum sürecini çok çabuk atlatmak istediklerini vurgulayan Koçaloğlu, "Sezona iyi başlangıç yapabilmek için burada çalışmamız gerekiyor. Biz de antrenmanlarda her zamanki gibi elimizden geleni yapıyoruz. Takım içerisindeki hava oldukça olumlu. Yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı ama daha önce birçoğu ile aynı takımda forma giyme şansımız oldu. İnşallah uyum sürecini çok çabuk atlatmış olacağız" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Ufukhan Bayraktar Kemal Yazıcıoğlu Volkan Koçaloğlu Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title