Haberler

Orduspor'da Nedim Türkmen Yeniden Başkan

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da başkanlığına Nedim Türkmen yeniden seçildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da başkanlığına Nedim Türkmen yeniden seçildi.

TESK Otel'de gerçekleştirilen ve tek aday olarak Nedim Türkmen'in katıldığı seçime Orduspor üyelerinin yanı sıra eski kulüp başkanlarından Fikret Türkyılmaz ve Yaşar Pamuk da katıldı. Daha önce kamuoyunda başkanlığa aday olduğunu açıklayan ve basın toplantıları düzenleyen Osman Gümüşkaya, kongrenin yapıldığı otele geldi ancak üye olmadığı gerekçesiyle salona alınmadı.

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının ibra edilmesinin ardından başkanlık seçimine geçildi. Divan kurulu tek aday olan Nedim Türkmen'in adaylığını açık oylamaya sundu. Salonda bulunan tüm üyelerin oybirliği ile Nedim Türkmen, yeniden Orduspor Kulübü başkanı seçildi.

Nedim Türkmen'in başkanlığında Orduspor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Uğurcan Ataoğlu, İbrahim Hatipoğlu, Soner Mağden, Yücel Yalçınkaya, Mehmet Ali Arslan, Alparslan Baki Ertekin, İdris Altınel, Sefahi Duran, Cemil Güldaş, Adem Türkmen, Tahsin Türkmen, Koray Korkmaz, Veysel Yerebasmaz, Erol Aydoğdu ve Murat Yurdakul. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nedim Türkmen Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title