Haberler

Orduspor'da Mali Sıkıntı

Orduspor, eski oyuncularının borçlarını ödeyemediği için yeni oyuncularının lisansını çıkartamıyor.

Orduspor, eski oyuncularının borçlarını ödeyemediği için yeni oyuncularının lisansını çıkartamıyor.

Orduspor sponsorluk anlaşmaları ve kombine satışlarında başarı elde edemedi. Eski oyuncularının borçlarını ödemeyen Orduspor, bu nedenle yeni transfer ettiği oyuncuların lisansını çıkartmakta zorluk çekiyor.

Yaşanan mali sorunlarla ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Özellikle taraftarlarımızın ve iş adamlarımızın desteğini arkamıza alacağımızı düşünerek, hem maddi kaynak sağlamak hem de maçlarımızı dolu tribünlere karşı oynayabilmek adına 10 bin kombine satışa sunduk. Ancak yapmış olduğumuz tüm destek çağrılarına rağmen liglerin başlamasına günler kala, bugün itibariyle sadece 75 kombine satışının gerçekleştiğini üzülerek belirtmek isteriz. Ordu'nun önde gelen şirketleri ve iş adamları ile yapılan sponsorluk görüşmeleri sonucunda, kulübümüz bir tane bile reklam alamadığı gibi kombine satışı da gerçekleştirememiştir. Ayrıca, Orduspor'un geleceği adına geçmiş dönem borçlarına ilişkin eski oyuncularımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde maalesef bir anlaşma sağlanamamıştır. Bazı eski oyuncularımızın alacaklarının ödenememesi nedeniyle, transfer ettiğimiz yeni oyuncularımızın lisansları şu ana kadar çıkartılamamıştır" denildi.

"KAYSERİSPOR MAÇINA ÇIKACAĞIZ"

Son günlerde kulübün kapanacağı ve Kayserispor maçına çıkamayacağı iddialarına da değinilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Elbette yaşanan bu kritik dönemde kulübümüzün kapanması gibi bir durum ve Kayserispor maçına çıkılmama durumu söz konusu değildir. Yaşadığımız ekonomik sorunlara çözüm bulamadığımız takdirde maalesef yolumuza yapmış olduğumuz yeni transferlerimizden yoksun devam etmek zorunda kalacağız."

Orduspor yetkilileri yaşanan bu kötü durumdan çıkmak için taraftarlardan destek istedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title