Haberler

Orduspor'da Hüsamettin Tut Neden Kadro Dışı Kaldı

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Ne ben Hüsamettin’i kadro dışı bıraktım ne de benim yönetimim Hüsamettin’i kadro dışı bıraktı.

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Ne ben Hüsamettin'i kadro dışı bıraktım ne de benim yönetimim Hüsamettin'i kadro dışı bıraktı. Hüsamettin'in isteği ve mutsuzluğu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı" dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, kadro dışı bırakılan Hüsamettin Tut ve önümüzdeki hafta oynayacakları Karşıyaka maçı için basın toplantısı düzenledi. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Hüseyin Özcan, Hüsamettin ile toplantı yaptıklarını ve toplantıda Hüsamettin'in de geçmişe dönük pişmanlık yaşadığını belirttiğini söyledi. Hüsamettin'in takımda kaldığı için pişman olduğunu ifade eden Özcan, Hüsamettin Tut'un kendisinin kadro dışı kalmak istediğini belirtti.

"HÜSAMETTİN MUTSUZLUĞU DOĞRULTUSUNDA KADRO DIŞI KALDI"

Hüsamettin Tut ile yaptıkları toplantının ayrıntılarını aktaran Özcan, "Hüsamettin ile Elazığspor maçının ardından toplantı gerçekleştirdik. Maç esnasında 'neden sıkıntıya düştük, performansımız neden düştü' diye sordum. Hüsamettin de bana 'Hocam çok büyük pişmanlık duyuyorum. Giden futbolcular gibi kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na vermeyip gitmediğim için çok pişmanlık duyuyorum. Nisan ayında federasyona başvurarak kulüpten ayrılacağım. Şu anda burada olmamın sebebi maç performansımın eksik kalmaması' şeklinde benle konuştu. Ben de ona cevap olarak, 'Hüsamettin sen eğer bu düşüncede isen takım kaptanımızsın, 17-18-19 yaşındaki futbolcularımızın abisisin ve Ordulusun. Nasıl böyle bir düşünceye sahip olabilirsin' dedim. Hüsamettin de 'İsterseniz beni kadro dışı bırakın. Benim için önemli değil. Zaten nisan ayında ayrılacağım' şeklinde cevap verdi. Ben de ona 'Hüsamettin eğer Nisan ayında gideceksen geleceğe yatırım yaptığımız bu süreçte bu şekilde davranacaksan ne yapmalıyız' dedim. O da 'kadro dışı bırakın' dedi. Olayın başlangıcı ve bitişi budur. Ne ben Hüsamettin'i kadro dışı bıraktım ne de benim yönetimim Hüsamettin'i kadro dışı bıraktı. Hüsamettin isteği ve mutsuzluğu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı" diye konuştu.

"KARŞIYAKA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

Karşıya maçı hakkında da konuşan Özcan, "Karşıyaka maçı önemli bir müsabaka. Orduspor'un amacı Ordu'yu en iyi şekilde temsil etmek ve üzerinde giydikleri formanın sorumluluklarını taşımak. Sahada kaldığımız sürece en iyisini yapmaya çalışıyor ve bunu da Karşıyaka maçında göstermek istiyoruz. Çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüsamettin Tut Hüseyin Özcan Karşıyaka Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title