Haberler

Orduspor'da Hedef 10 Bin Üye

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, kulübe yeni üye kazandırılması yönde çalışma başlattığını duyurdu.

Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp üyeliği ile ilgili taraftarlara çağrı yapıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Orduspor Kulübü, kuruluşundan günümüze kadar taraftarlarının desteği ile birçok başarının altına imza atmış ve yaklaşık yarım asırlık bir dönemi geride bırakmıştır. Geride kalan dönem içinde, tribünleri doldurarak Ordusporumuzu destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarımızın daha fazla söz sahibi olması için yeni bir çalışma başlatıyoruz. Taraftarlarımızdan gelen talepler üzerine yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, artık isteyen taraftarlarımız Orduspor resmi internet platformu www.orduspor.org.tr üzerinden Orduspor Kulüp üyeliği başvurusu gerçekleştirebilecek. İsteyen taraftarlarımız internet üzerinden artık kulüp üyesi olabilir, aidatını ödeyebilir ve gerçekleştirilecek kongrelerde oy kullanabilir. Taraftarlarımızın yapması gereken üye giriş aidatını yatırdıktan sonra, sitemizdeki online başvuru formunu doldurmasıdır."

Hedefin 10 bin üyeye ulaşmak ve bir sonraki kongreyi Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirmek olduğu kaydedilen açıklamada, "Unutulmasın ki, Orduspor'un sahibi taraftarlarımızdır" ifadesi kullanıldı.

Öte yandan, üye giriş aidatının 200 lira, yıllık üye aidatının ise 150 lira olarak belirlendiği bildirildi. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title