Haberler

Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, 3 Kasım Pazartesi günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam etti.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, 3 Kasım Pazartesi günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik sorumlular Sebahattin Albayrak ve Muhammed Dilaver yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları devam eden Michel Landel, Martin Mutamma ve Bilal Türkgüler katılmadı.

Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık iki saat süren antrenman, çift kale maçla sona erdi.

"Çıkış maçı olarak görüyoruz"

Kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını çıkış maçı olarak gördüklerini belirterek, "Hocalarımız da 3 puanla ilgili kendilerinden eminler. Haftalar sonra ilk defa sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağız. Bizim hedefimiz kesinlikle 3 puan. Takımda bilindiği üzere birtakım revizyona gidildi. Bundan sonra kaybetmek istemiyoruz. Rakibimiz de bir çıkış arayışında ancak taraftarımızın desteğiyle biz kazanmayı istiyoruz. Gün destek ve Orduspor'a sahip çıkma günüdür" dedi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title