Haberler

Orduspor'da Galibiyet Sevinci

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Teknik direktör Erkan Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında rakiplerini yenerek 52 puana ulaştıklarını ve ikinci sıraya yükseldiklerini belirtti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında her şeyin istedikleri gibi gittiğini ifade eden Sözeri, "Güzel ve önemli bir galibiyet oldu her zamanki gibi. Bir final maçını daha geride bıraktık. Takım olarak maç maç bakmaya devam ediyoruz. Alınan sonuçların kolay olmadığını herkes görüyor. Bundan sonra da zorluk derecesi yüksek maçları oynamaya devam edeceğiz. Şu anda sadece avantajlı gibi gözüküyoruz. Bu işin hiçbir zaman garantisi yok. Biz bu işi matematiksel olarak bitirene kadar her maça final gözüyle ve aynı ciddiyetle bakacağız" dedi.

Çok sevinçli olduklarını vurgulayan Sözeri, şöyle devam etti:

"TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldığımız galibiyet son derece önemliydi. Kazanmamız ve puan kaybı yaşamamamız gereken bir maçtı. Rakibimizi de kutluyorum. Hakikaten onlar da türlü zorluklar içerisinde örnek gösterilecek bir mücadele sergiliyor. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Orduspor olarak bu maçta pozitif futbol ve futbolun doğrularını yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın da önünde önemli bir galibiyet aldık. Taraftarlarımızın verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere bu galibiyeti hediye eden oyuncularımızı kutluyorum. Şimdi önümüzde Fethiyespor maçı var. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Artık bu galibiyeti unuttuk. Önümüze bakıyoruz."

"Anıl'ı da kazandık"

Maçı kazanmanın yanı sıra eski kaptanları Anıl'ı da kazandıklarını  dile getiren Sözeri, şunları kaydetti:

"Maçı kazanmamın yanında Anıl Taşdemir'i de kazandığımızı düşünüyoruz. İki üç haftalık ayrılıktan sonra ve fiziksel eksiklerinin olmasına rağmen takımıza epey katkıda bulundu. Sonuçta aile içerisinde bu tür tatsızlıklar olabilir. Takım olarak kendi aramızda bu meseleyi çözdüğümüzü düşünüyorum. Maçta bir de gol atan oyuncumuzun morali daha da düzeldi. Maçı kazanmamın yanında Anıl'ı da kazandığımız için çok mutluyuz." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Anıl Taşdemir Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title