Haberler

Orduspor'da Elazığspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenman yaklaşık iki saat sürdü.

Antrenman öncesi Elazığspor maçını değerlendiren mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncularından Ali Güzeldal, Orduspor'un, Elazığspor'u bu zamana kadar hiç yenemediğini belirterek, "Bu maç da yenemeyeceğimiz anlamına gelmez" dedi.

Türkiye Kupası'nda erken bitirilebilecek bir maçta uzatmaya giderek kendilerini yorduklarını ifade eden Güzeldal, şöyle konuştu:

"Artık lig başladı, lige adapte olmalıyız. En iyi şekilde oraya giderek maçı kazanmalıyız. Elazığspor'u daha önce yenememiş olmak, şimdi de yenemeyeceğiz anlamına gelmez. Takım olarak iyi bir ekibiz. Oradan da iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyoruz."

Elazığspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten defans oyuncusu Volkan Koçaloğlu ise "Önümüzde Elazığspor maçı var. Bu maçı alarak seri yakalamak istiyoruz. Bizim takımı deplasman takımı olarak görüyorum. Üç puanla döneceğimize inanıyorum" dedi. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Ali Güzeldal Elazığspor Orduspor Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title