Haberler

Orduspor Çıkış Arıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, ligin 5. haftasında kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına devam ediyor. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Orduspor U-21 Teknik Sorumlusu Cüneyt Tiryaki ve kaleci antrenörü Mustafa Döngez eşliğinde gerçekleşen antrenmana sakatlıklığı bulunan Martin Mutumba katılmadı. Antrenman Cüneyt Tiryaki'nin futbolcularla kısa süreli yaptığı toplantı ile başladı. Düz koşu ile devam eden idmanda kaleciler takımdan ayrı çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman çift kale maç ile son buldu.

TİRYAKİ: "SADECE GALİBİYETE İHTİYAÇLARI VAR"

Çalışma öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan U-21 teknik sorumlusu Cüneyt Tiryaki, Orduspor camiasının çok büyük, marka bir camia olduğunu söyledi. Yaşanan sorunların üstesinden gelineceğini belirten Tiryaki, "Orduspor yaşanan sorunların üstesinden gelecektir. Bunun için seri galibiyetlere ihtiyaç var. Fikret Yılmaz'ın ayrılmasından sonra takımı sevk ve idare ediyoruz. İki günlük sürenin ardından takımı Erkan Sözeri hocamıza devredeceğiz" dedi.

Takım içindeki hava ve sakat oyuncular konusuna değinen Cüneyt Tiryaki, "Yaşanan tüm sıkıntıların Karşıyaka maçı ile bitmesini istiyoruz. Futbolculardaki havada o yönde, sadece galibiyete ihtiyaçları var. Takım fizik olarak ve moral olarak iyi durumda. Emre'nin sakatlığı hafif bizimle antrenmanlara katılıyor. Sadece Mutumba'nın sakatlığı devam ediyor. Bu bağlamda Erkan hocamıza iyi bir sezon hatta geçen yılki sezondan daha iyi bir sezon diliyoum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Martin Mutumba Karşıyaka Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title