Haberler

    Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Yeni Dönemde Başkanlığa Aday Olmayacak

    Orduspor Başkanı Nedim Türkmen: Olağan kongrede şartlar ne olursa olsun tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağım.

    PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Sezon sonu mayıs veya haziran ayında yapılacak olağan kongrede şartlar ne olursa olsun tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağım" dedi.

    Türkmen, ligin bitimine on iki hafta kaldığını ve bu süre zarfında görevinin başında olduğunu söyledi.

    Kulübün yapılacak ilk olağan kongresine kadar istifa etmesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Türkmen, "Ben başkanlık yaptığım süreçte hep görev süremi doldurdum. Bu sefer de yine süremi dolduracağım. Kamuoyu bunu böyle bilmeli" diye konuştu.

    Sezonun bitmesiyle kulübün olağan kongresini yapacağını aktaran Türkmen, şöyle konuştu:

    "Ben bunu beyan etmekte herhangi bir sıkıntı duymuyorum. Sezon sonu mayıs veya haziran ayında yapılacak olağan kongrede şartlar ne olursa olsun tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağım. Alacaklarım konusunda geri adım atmayı da düşünmüyorum. Görev süremde benden öncekilerin borçlarını ödedim. Şimdi benden sonra gelecek olanlar da borçları ödemek durumundalar. Burada bir sıkıntı yok. Sürekli eleştirilerde bulunan arkadaşlar listelerini yapsınlar ve aday olsunlar."

    "Bu işin matematiğinde var"


    Türkmen, takımın durumuna ilişkin ise Süper Lig'de düşen kulüplerin ilerleyen süreçte maddi olarak sıkıntı çektiğini dile getirdi.

    Yapacak bir şeyleri olmadığını anlatan Türkmen, "Sezon sonuna kadar mücadele devam edecek ancak puan sıralamasına bakarsanız, son dört sırada yer alan takımlar Süper Lig görmüş kulüpler olarak göze çarpıyor. Yani bu işin matematiğinde bu var. Yapacak bir şey yok" ifadesini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Nedim Türkmen Orduspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (1)

    ahmetmobilWeb@haberler.com:

    Aman ne büyük eksiklik sen kulübü batır iflas ettir küme düştü şimdi başkanlığa aday değilim diye açıklama yap.Sen o başkanlığı super ligden düştüğünde bıraksaydın orduspor bu hallere düşmezdi koskoca kulübü batırdın yok ettin şimdi kaçıyorum oh ne güzel böyle iyi. Sen aday olsan ne olur olmasan ne olur ordu halkının gözünde bir anlamın yok.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title