Haberler

Orduspor, Antalyaspor Karşısına Galibiyet İçin Çıkacak

Teknik Direktör Yılmaz: "Her müsabakaya final gözüyle bakıyoruz, her puan bizim için çok kıymetli"

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Her müsabakaya final gözüyle bakıyoruz, her puan bizim için çok kıymetli." dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçının hazırlıklarını günde yaptıkları tek idmanla sürdürdüklerini belirtti.

Hazırlıkların güzel hava içerisinde geçtiğini ifade eden Yılmaz, "Bizim için çok önemli bir maç. Orduspor olarak Antalyaspor maçına çok önem veriyoruz. Bu müsabakayı taraftarlarımızın önünde Allah nasip ederse çok iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Geçen hafta ilk galibiyetlerini Ordu'da görev yapan basın mensuplarına armağan ettiklerini anımsatan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bu hafta da taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Bu maçın bizim için anlamı oldukça fazla. Çünkü 3 puanı deplasmanda aldık, kendi sahamızda da 3 puan alıp çok daha iyi noktalara gelmek istiyoruz. Takımım çok iyi çalışıyor. Antalyaspor'un da çok iyi takım olduğunu biliyoruz. Biz ona göre hazırlığımızı yapıp 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz."

"İşi sıkı tutacağız"

Sezon sonuna kadar işi sıkı tutacaklarını anlatan Yılmaz, "Biz her müsabakaya final gözüyle bakıyoruz, her puan bizim için çok kıymetli. Bunun bilincindeyiz. Her puanın öneminin farkına sezon sonu değil, daha işin başında vararak işimizi sıkı tutmak istiyoruz. Aynı şekilde bütün oyuncularım da işin bilincinde. Sezon sonu geldiğinde 'şu maçı keşke kaybetmeseydik' dememek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Fikret Yılmaz Antalyaspor Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title