Haberler

Ordulular İftarda Buluştu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Derneğin her yıl düzenlediği iftara, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, dernek yönetimi, Ordulular ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftarın ardından yemek duası okundu.

Duanın ardından konuşma yapan Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Doğan,"Bu ay rahmet ve bereket ayıdır. Kardeşliğimiz birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Bu sofrada katkısı olan emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title