Haberler

Ordulu Yaşlı Üçüzler, Emine Erdoğan'la Tanışmak İstiyor

Güncelleme:

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Yazlık Mahallesi'nde oturan tek yumurta üçüzlerinden 83 yaşındaki Emriye ve Hayriye Sarı kardeşler, Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'ın girişimiyle yaptırılan yeni evlerinde oturmanın mutluluğunu yaşıyor. Üçüzlerden akrabasıyla evli olduğu için aynı soyadı taşıyan Hacer Sarı ise eşi ve çocuklarıyla aynı köyde otururken, gününün büyük bölümünü kardeşleriyle geçiriyor. Üçüz kızkardeşler, kendilerine yardım eli uzatan Emine Erdoğan'ın görüp, tanışmak istediklerini söyledi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Yazlık Mahallesi'nde oturan üçüzler Emriye, Hacer ve Hayriye Sarı, konuk olarak katıldıkları bir televizyon programında barındıkları evle ilgili  sıkıntılarını dile getirince, programı izleyen, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan bu durumdan etkilendi. Emine Erdoğan'ın girişimiyle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Perşembe Kaymakamlığı tarafından eski ev yıkılarak, yerine  kısa sürede yenisi yaptırıldı. Alt katı bodrum olan 2 katlı, 53 metrekare büyüklüğündeki evin eşyaları da yenilendi. 1.5 yıl önce yeni evlerine taşınan üçüz ninelere Ordu Valiliği tarafından bir de cep telefonu tahsis edildi. Perşembe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından üçüz ninelere düzenli olarak giyim, yakacak ve gıda yardımı yapılıyor.

'EMİNE HANIM'I YAKINDAN GÖRMEK İSTİYORUZ'

Emine Sarı, bütün ihtiyaçlarının kaymakamlık tarafından karşılandığını, hiçbir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Allah Emine Erdoğan'dan, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan razı olsun. Emine Erdoğan'ı televizyondan izliyoruz ama onu yakından da görmek istiyoruz. Emine hanıma çok teşekkür ediyoruz. Evimiz eskiydi onların sayesinde yenisi yapıldı çok mutluyuz" dedi.

Hayriye Sarı da, Emine Erdoğan'ın daha önce Ordu'ya geldiğini, kış ve kar nedeniyle kendisini görmeye şehir merkezine gidemediklerini anlattı. Emine Erdoğan'ı çok görmek istediklerini vurgulayan Sarı, "Ömrümüz yeterse onunla yüz yüze görüşmeyi çok istiyoruz. Üçümüz de kendisini çok seviyoruz. Televizyonda her zaman onları izliyoruz, çok mutlu oluyoruz. Biz her zaman hem Cumhurbaşkanımız hem Emine Hanım'a dua ediyoruz" diye konuştu. - Perşembeordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Erdoğan Hayriye Sarı Perşembe Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title