Haberler

Ordulu Çiçekçilerde 24 Kasım Bereketi

24 Kasım Öğretmenler Günü Ordulu çiçekçilerin yüzünü güldürdü.

24 Kasım Öğretmenler Günü Ordulu çiçekçilerin yüzünü güldürdü.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Ordulu çiçekçilerde yoğunluk yaşanıyor. Öğrencilerin, öğretmenlerine hediye olarak çiçeği tercih etmesi çiçekçilerin yüzünü güldürüyor. Öğrenciler, aldıkları çiçeklerle öğretmenlerini sevindirirken, bu durum çiçekçileri de olumlu etkiliyor. Altınordu ilçesi Düz Mahalle'de çiçekçilik yapan 55 yaşındaki İlyas Öztürk, Öğretmenler Günü sebebiyle yaşanan yoğunluktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Herkesin ekonomik durumuna göre çiçek aldığını belirten Öztürk, en çok menekşenin satıldığını söyledi.

"EN ÇOK MENEKŞE SATILDI"

Çiçekçilerin belli günlerde yoğun olarak çalıştığını ifade eden çiçekçi İsmail Öztür, "Öğretmenler Günü olaması sebebi ile biz dahil tüm çiçekçilerde bir yoğunluk yaşanıyor. Özellikle 23 Kasım akşamı oldukça yoğunluk yaşadık, öğrenciler işlerini sabaha bırakmak istemediler ve çiçeklerini aldılar. Ailenin bütçesine göre çiçek satışlarımız oldu. Kimi gül aldı, kimi karanfil. Hiç alamayan bir menekşe aldı. En çok satılan 7.5 TL olan menekşeler, menekşelerin ardından en çok sattığımız bir diğer ürün ise 15 TL fiyatı bulunan küçük boy demetler oldu. Çiçekçilerde böyle özel günlerde bir hareketlilik her zaman var. Sıralama yaptığımızda en çok çiçek Sevgililer Günü'nde ardında Anneler Günü, son olarak da Öğretmenler Günü en çok iş yaptığımız günler" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlyas Öztürk Altınordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title