Haberler

Ordu'ya Piyango Vurdu! Araplar 100 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Güncelleme:

Arap yatırımcılar, Ordu'ya göz dikti. Yeşilin ve mavinin şehri Ordu'da 100 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Ordu'dan yüzlerce gayrimenkul satın alan Araplar şimdi de 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvuru yaptılar. Arap yatırımcılar, daha önceden de yaptığı Ordu'daki menkul yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu seferki çok daha büyük bir yatırım. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu yaptığı açıklamada, son bir yıldır Arap dünyasına yönelik gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarından başarılı sonuçlar aldıklarını belirtti.

100 MİLYON DOLARLIK BÜYÜK YATIRIM

Özellikle deniz üzerine kurulu havaalanı sayesinde denize, denizden 15 dakika mesafede yaylalara, ormanlara, şelalelere ulaşmanın mümkün hale geldiğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, "Tanıtım çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldı. Arap yatırımcı kardeşlerimiz kendileri de yaylalarda bungalow türü tatil köyleri oluşturmak istiyorlar.

GEREKLİ GİRİŞİMLER YAPILDI

Ayrıca, bir ilçemizde engelliler rehabilitasyon merkezi ile yaşlı ve engellilere yönelik son derece güzel tatil köyü oluşturulacak. 100 milyon dolarlık golf tesisleri yüzme havuzları ormanın ve çiçeklerin arasında birazda rakımı yüksek bir yaylada güzel bir yatırım yapacak gerekli girişimleri yaptılar. Burası turizm potansiyeli mükemmel bir imkana sahip olduğu için hem kendi memleketindeki hemşerilerine ve vatandaşlarına hizmet etmek, hem Avrupa'dan hem Türkiye'den gelerek tatil yapmak isteyen insanlarımıza yatırım yapmak için fizibilite çalışmaları yapıyorlar" diye konuştu.

"ARAP MEDYASINI AĞIRLAYACAĞIZ"

Vali Balkanlıoğlu, tanıtım çalışmalarına ağırlık vereceklerini de dile getirerek, 'Mayıs ayında Arap dünyasını temsil eden 40 medya kuruluş temsilcisini Ordu'da ağırladık. Şimdi de 5 Kasım tarihinde Arap dünyasından 70 kadar gazeteciyi ağırlayacağız' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

BaşkanMobil-IOS:

Yakında Türkler azınlık kalacak,keyif düşkünleri....

13
2
yanıtYanıtla
demir:

golf tesisleri ve tatil köyü bu mu yatırım. ?. çok komik. . 200 daire satılmış daha da komik. . küçük illerde bile 200 daire satılıyor. . vay be ne yatırım imiş. . çok güldüm. .

11
3
yanıtYanıtla
tc bu Mobil-ANDROID:

sen askerde öl onlar bolbol keyif yapsin işte bu deflet

7
4
yanıtYanıtla
Siverekli şefo:

Şimdi ordulular bu habere sevinir, tayyip büyük adam der...100 milyon dolar bir şehir için büyük para değildir, bilalin bir gemisi 100 milyon dolar, ayrıca arap o parayı orduda millete bedava dağıtmayacak, ormanınızı derenizi fındığınızı elinizden alacak, 20 yıl sonra bakmışsınız araplar oraya dolmuş, ordulular arapların hizmetçisi olmuş.

7
1
yanıtYanıtla
272727 Gaziantep-gazi-sehri-Mobil-IOS:

Sanki 100 milyar. Ne piyango ne piyango.

7
0
yanıtYanıtla
AnaMobil-ANDROID:

HYirlisini Dileyelim OOO

0
3
yanıtYanıtla
aaaa:

yeşil yol projesi neymiş haberde bahsediyor. . . . . yaylalar araplara satılacak alt yapı hazırlanıyor

3
0
yanıtYanıtla
ünye:

ticari kalleşlik hayat pahalılığı olur arabın oldugu yerde demedi demeyin umarım ben haksız cıkarım

3
0
yanıtYanıtla
KalfaMobil-IOS:

Para faizsiz toprak rantsız olmaz araplarda adam gibi toprak yok para var bizde para yok toprak var topragın mülkiyeti satmak yerine kiraya vermek daha mantıklı 10-20-50 yıllıgına daha akıllıca olur

1
0
yanıtYanıtla
EmrEMobil-IOS:

Yatırımdan 3-5 sonra parayla satın alındığınızı anlarsınız ama çoktan huzurunuz kaçmış iş işten geçmiş olacak

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title