Haberler

Ordu Valisi: "Ordu'nun Potansiyeli Yüksek"

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da başta turizm, kültür ve tarım alanında büyük potansiyel olduğunu belirterek, “Bu potansiyeli harekete geçirmek ve için çalışacağız” dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'da başta turizm, kültür ve tarım alanında büyük potansiyel olduğunu belirterek, "Bu potansiyeli harekete geçirmek ve için çalışacağız" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, son valiler kararnamesi ile Ordu Valiliği'ne atanan İrfan Balkanlıoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ergen, Vali Balkanlıoğlu'na yeni görevini tebrik ederek başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu da, Ordu'ya atanmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ordu'da güzel işler yapacağımıza ve hoş bir seda bırakacağımıza inanıyorum" dedi. Ordu'nun Karadeniz'in en güzel ve müstesna yerlerinden biri olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, "Ordu'da özellikle turizm, kültür ve tarım alanında büyük bir potansiyel var. Bizim vali olarak görevimiz sadece kağıt imzalamak değil. İstihdama, yatırıma katkıda bulunmak, iş adamları ile bu potansiyeli harekete geçirmekte görevimiz arasındadır. Dolayısıyla Ordu'da bu potansiyeli harekete geçirecek, istihdama katkıda bulunacak ve fakir fukara ile ilgileneceğiz" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, amacının Ordu'da güzel işler yapmak olduğunu, bu doğrultuda çalışırken iyi performans gösteren personeli ödüllendirip teşvik edeceklerini de sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Samsun Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title