Haberler

Ordu Tv 52 İstanbul'da Stüdyo Açacak

Ordu merkezli uydudan yayın yapan ORDU TV 52'nin, 4 Kasım'da İstanbul stüdyosunu açacağı bildirildi.

ORDU TV 52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu'da uzun yıllar uydudan yayın yaptıklarını ve Orduluların sesini daha gür duyurmak amacıyla bir süre önce İstanbul'da stüdyo açmaya karar verdiklerini belirtti.

İstanbul'da 1 milyona yakın Ordulu'nun yaşadığına dikkati çeken Akçay, "Bu vatandaşlarımızın sesini bu stüdyo sayesinde tüm dünyaya duyuracağız. İnşallah uzun emek verdiğimiz bu stüdyonun karşılığını görürüz. Yeni İstanbul stüdyomuz tüm Ordu halkına hayırlı olsun." dedi.

Akçay, İstanbul stüdyolarının hazırlıklarının tamamlandığını, açılış içinse artık gün saydıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bundan sonra İstanbul'da güçlü bir ekiple yolumuza devam edeceğiz. 4 Kasım saat 15.00'de Necip Fazıl Mahallesi Hamza Yerlikaya Bulvarı No: 24/A Aşağı Dudullu Ümraniye adresinde yapacağımız açılışımıza başta Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olmak üzere, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bölge milletvekilleri ve ilçe belediye başkanların tamamının katılması bekleniyor. Açılışımıza İstanbul'da yaşayan tüm Orduluları da davet ediyoruz."

İsa Akçay, ORDU TV 52'nin her geçen gün büyüdüğünü, bundan sonra da yapacakları yatırımlarla daha güçlenmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Akçay Ordu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title