Haberler

Ordu'nun Standartlara Uygun İlk Terminali Resmen Açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali için resmi açılış programı düzenlendi. Törende konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ordu genelinde standartlara uygun olarak yapılan ilk terminal Ünye terminalimizdir" dedi.

Aralık ayından itibaren otobüs firmalarının aktif olarak kullanmaya başladığı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen resmi törenle açıldı. Törene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, belediye başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, terminalin Ordu genelinde standartlara uygun yapılan ilk terminal olduğunu belirtti. Yılmaz, "Bu terminalin oluşturulmasında, açılış aşamasına gelinceye kadarki süreci en güzel şekilde yöneten ve Büyükşehir Ordumuza bir otobüs terminali kazandıran Ak Parti'mizin Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'na teşekkür ediyorum. Şu andaki Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a Büyükşehir olmamızdan sonra terminal binasını hazır hale getirebilmemiz için bizim ekiplerimizle beraber çevre peyzaj düzenlemesi dahil yapılması gereken bütün çalışmaları uyumlu bir şekilde yürüten ve hizmete açılma töreni için gösterdiği gayretlerden dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yılmaz konuşmasının devamında şunları kaydetti: "İşin gözükmeyen ve zor kısmını bitirdikten sonra yaklaşık 1.5 aydır fiili olarak hizmet gören terminalimizi, bizler hem hemşerilerimize terminalin açılacağının duyurulması hem de hizmetimizin bir göstergesi olarak açılışını yapmak istedik. Ordu genelinde standartlara uygun olarak yapılan ilk terminal Ünye terminalimiz. Büyükşehir olduktan sonra işletme mantığını tek elde yöneten artık kuralı ve kaidesi şoför esnafımızı mağdur etmeyecek mahiyette tüm otobüslerimizi Ünye'nin bu güzel mekanımıza girişini sağlayacak. Buradaki terminal ilk etapta Fatsa'ya ikinci etapta da Altınordu ilçelerimize yapmayı planladığımız terminal ve hizmetlerinin işleyiş takvimlerine örnek olacaktır. Ünye yine üzerine düşeni yaptı. Ünye yine ilk olmayı başardı. Ünye gerek terminali gerek işletmelerindeki profesyonelliğiyle bunu daha önceleri de başarmıştı." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çamyar Enver Yılmaz Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title