Haberler

"Ordu'nun Eğitim Başarısını Artıracağız"

Güncelleme:

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan, "Ordu'nun eğitimdeki başarısını hem inşaat alanında hem de eğitim, öğretim alanında artıracağız" dedi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan,

" Ordu'nun eğitimdeki başarısını hem inşaat alanında hem de eğitim, öğretim alanında artıracağız" dedi.

Türkkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Yoğun gayretler neticesinde Ordu'ya bir okul daha kazandırıldığını ifade eden Türkkan, şunları kaydetti:

"Öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan Gülyalı Turnasuyu İlköğretim Okulu'nun yerine sadece Adana, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kayseri Malatya ve Şanlıurfa illerinde bulunan Kız Anadolu Lisesi'nin 14'üncüsü olan Gülyalı Kız Anadolu Lisesi açılarak ilimize farklı bir okul kazandırılmıştır. Müdürlüğümüzün yoğun çalışmaları sonucunda ilimize kazandırılan bu okul, pansiyonludur. Bu okulun ilimize kazandırılmasında bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz."

Türkan, Kasım ayına kadar 27 okulun temelini atacaklarını belirterek, "Şu anda da 4 okulun inşaatı başladı. Bu okullar yapıldıktan sonra sıra eğitimdeki kaliteyi yakalamamıza geliyor. Mesela SBS sınavında 44'üncüyüz, bunu 40'a nasıl indirebileceğimiz üzerinde çalışacağız. Hem bunlarla ilgili branş öğretmenleriyle çalıştaylar yapacağız hem de okul müdürleriyle motivasyon çalışmaları yapacağız. Ordu'nun eğitimdeki başarısını hem inşaat alanında hem de eğitim, öğretim alanında artıracağız" diye konuştu.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Yayıncı: Orhan Topal - ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nevzat Türkkan Gülyalı Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title