Haberler

Ordu'nun Dereleri Milli Piyango Biletinde Tanıtılacak

Güncelleme:

Karadeniz Bölgesi'nde gür ormanların içerisinden akan ve zaman zaman adına türküler yazılan Ordu'nun dereleri, Milli Piyango biletinde tanıtılacak.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen Ordu'nun etkin bir şekilde tanıtılması için her fırsatı değerlendirdiklerini söyledi.

Yaptıkları girişim sonrası Karaoluk deresi üzerinde bulunan Çiseli Şelalesi'nin fotoğrafının Milli Piyango bileti üzerinde yer almasını sağladıklarını vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Milli Piyango İdaresi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Milli Piyango'nun 19 Ocak 2014 tarihli çekilişi için satışa sunulacak biletlerde, Ordu'nun derelerini turizme kazandırma çalışmamızın bir parçası olarak Çiseli Şelalesi'nin fotoğrafının yer almasını sağladık. Yaklaşık 10 milyon civarında basımı ve satışı yapılması beklenen Milli Piyango bileti ile türkülere konu olan Ordu'nun dereleri ve üzerindeki şelaleleri, gölleri, çok sayıdaki insanın dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacaktır. Bu yolla da Ordu'nun tanıtımına ciddi katkıda bulunmuş olacağız."

Vali Balkanlıoğlu, kendilerine böyle bir imkan tanıyan Milli Piyango İdaresi yetkililerine teşekkür etti. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Milli Piyango İdaresi Karadeniz Bölgesi Çiseli Şelalesi Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title