Haberler

Ordu - Modifiyeli Araçlar Ordu?da Tedes?i Geçemedi

Modifiyeli araçlar Ordu'da TEDES'i geçemediTRABZON'dan yola çıkarak Samsun'da yapılacak olan modifiyeli araçlar etkinliğine giden 10 sürücü, Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu üzerinde kurulu olan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kameralarına yakalandı.

Modifiyeli araçlar Ordu'da TEDES'i geçemedi

TRABZON'dan yola çıkarak Samsun'da yapılacak olan modifiyeli araçlar etkinliğine giden 10 sürücü, Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu üzerinde kurulu olan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kameralarına yakalandı. Polise direnen sürücüler biber gazlı müdahale ile durdurulurken, gerçek olmayan plakalı araçlar otoparka çekildi.

Olay dün gece yarısı Ordu'nun Altınordu İlçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Trabzon'dan gece modifiyeli araçlarıyla Samsun'da bugün düzenlenecek olan modifiyeli araçlar etkinliğine katılmak için yola çıkan 10 sürücü, Ordu'ya girdiklerinde TEDES kameralarına yakalandı. Araçları kameradan takip eden trafik polisleri Çevreyolu kavşağında, araçları durdurmaya çalıştı. Sürücülerle polis arasında gerginlik çıkınca olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Gerginlik daha da artınca polis sürücüleri biber gazıyla etkisiz hale getirmeye çalıştı. Modifiye araçlardan bazılarının plakalarının 'Hacı Abi', 'Harun 61' yazılarıyla kapatıldığı tespit edildi. Modifiyeli 10 araca, 'sahte plaka takmak, plakaları değiştirmek, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek, sigortasız aracı trafiğe çıkarmaktan' cezai işlem uygulanırken, araçlardan 3'ü ise evraklarının eksikliği ve sigortasız olmasından dolayı çekiciyle otoparka çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Sahil Yolu Trabzon Samsun Ordu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title