Haberler

Ordu Milletvekili Çakır'ın Vefatı

AK Parti Ordu Milletvekili Harun Çakır'ın vefat etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Harun Çakır'ın vefatıyla ilgili, "İyi bir insan, iyi bir devlet adamını kaybettik" dedi.

Arpacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Harun Çakır'ı 25 yıldır tanıdığını belirtti.

Çakır'ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini ifade eden Arpacıoğlu, "Sayın Harun Çakır'la siyasetin dışında arkadaşlık ve dostluk ilişkilerim vardı. Adam gibi adamdı ifadesinin tam karşılığıydı. Memleketini, milletini seven, insanlara yardımcı olan biriydi. Ordu ile ilgili sosyal faaliyetlerin hep içinde olmuştur. Milletvekili olarak çok daha fazla hizmet edecekken ömrü maalesef yetmedi. İyi bir insan, iyi bir devlet adamını kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, camiamıza, partimize ve milletimize başsağlığı temenni ediyorum" dedi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar da, "Harun Çakır, kişiliği, duruşu ve tavırlarıyla mümtaz bir şahsiyetti" diyerek şunları kaydetti:

"Kendisiyle çok keyifli bir seçim dönemi geçirmiştik. Beyefendi kişiliği, olaylara sakin yaklaşımı, vakur duruşuyla çok mümtaz bir şahsiyetti. Siyasete yeni bir görüntü, yeni bir vizyon getirenlerdendi. Ünyeliler, Ordulular ve Ak Parti camiası olarak çok üzüntülüyüz. Makamlar, mevkiler ne olursa olsun ölüm, insanlar için. Herkes bir gün mutlaka ölümü tadacak. Ne kadar geç gelirse gelsin, hep erken geldi diyebileceğimiz bir olgudur ölüm. Sayın milletvekilimizin ailesine, Ak Parti camiasına başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin."

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title