Haberler

Ordu - Kurtulmuş Türkiye'nin Güçlü Olmaya İhtiyacı Var

Kurtulmuş Türkiye'nin güçlü olmaya ihtiyacı var (EK)2)'TÜRKİYE 7 CEPHEDE 72 MİLLETLE BİRLİKTE MÜCADELE EDİYOR'Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ulubey İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde Turizm Haftası kutlama etkinliklerine katıldıktan sonra bir otelde düzenlenen yemekte Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri bir araya geldi.

Kurtulmuş Türkiye'nin güçlü olmaya ihtiyacı var (EK)

2)'TÜRKİYE 7 CEPHEDE 72 MİLLETLE BİRLİKTE MÜCADELE EDİYOR'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ulubey İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde Turizm Haftası kutlama etkinliklerine katıldıktan sonra bir otelde düzenlenen yemekte Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri bir araya geldi. Hükümetin çalışmalarını ve terörle mücadeleyi anlatan Kurtulmuş, Bu terörle mücadele gördüğünüz birkaç bin kişiden ibaret bir örgütle mücadele değildir. Bir tarafta onlara siyasi, ekonomik, lojistik, destek verenler, açık söyleyeyim silah verenler. Bir tarafta algı operasyonlarıyla devletin içerisine gizlenmiş utanmadan, sıkılmadan PKK'ya her türlü desteği veren paralel yapının çeteleri. Türkiye 7 cephede, 72 milletle birlikte mücadele ediyor dedi.

'KÜRT KARDEŞLERİMİZLE HİÇBİR PROBLEMİMİZ YOK'

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Brüksel'de katıldığı resmi toplantıda, terör örgütü PKK'nın, toplantının yapıldığı binanın yakınına çadır kurmasını da hatırlatan Kurtulmuş Bana izah edebilir misiniz; Brüksel'de Sayın Başbakan resmi bir toplantıya giderken o salonun 50 metre ötesinde, PKK'nın çadırının bir propaganda aracı olarak kullanılması acaba hangi amaca hizmet eder Açıkça orada şu algı oluşturmaya çalışıyorlar; Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarını öldürüyor. Şehirlerini, kasabalarını yakıyor, yıkıyor. Kürtlere karşı savaş ilan ediyor, yok öyle bir şey. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kürtlere karşı bir savaş yapmıyor. Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir problemimiz yok. Kürt kardeşlerimizde zaten bu terör çetelerini, bu cinayet şebekelerine destek vermiyor. Onun için bu kadar saldırgan hale geliyorlar diyerek sözlerine şöyle devam etti

Sayın Cumhurbaşkanımız Amerika'da, binanın karşı tarafında 20-30 adam var. Birkaç tanesi PKK'lı, ASALA'cı, bir takım marjinal terör örgütlerinin temsilcileri, birkaç tanesi de maalesef paralel çetenin temsilcileri. El ele, kol kola. Hangi irfan, hangi din, hangi iman, hangi vatan sevgisi Yani bu ülkenin Cumhurbaşkanını ta orada onbinlerce kilometre ötede bir yerde birileri ağırlamaya kalkışacak bundan niye rahatsızlık duyuyorsunuz Hadi ASALA'cılar duydu, PKK'cılar duydu, siz niye rahatsızlık duyuyorsunuz. Hükümeti beğenmeyebilir, desteklemeyebilir siniz. Karşıda olabilirsiniz, ama hükümete karşı olmak demek Türkiye'ye karşı olmak demek olmamalıdır.

Buradaki programdan sonra Kurtulmuş, karayoluyla Ünye İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelyurt Mahallesi Türkiye Cumhuriyeti Numan kurtulmuş Ulubey Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali osman çelen:

TC Devleti büyümeli bunun için sağlıklı gençlik yetişmeli çifcileri kalkındırmalı gıda maddesi olmsa insan çalışamaz sağlıklı yaşam sağlanmalı karadenizde fındık çifcisi gıda alamıyor çocuklar yaşlılar kadınlar insanlar tamamen aç borçlu çifcinin ürettiği ürüne sahip çıkmassan bu ülke nasıl kalkınacak buna açil çözüm bulunmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title