Haberler

Ordu Kurtulmuş Demirtaş'ın Değerlendirmesi Uydurma, Yanlış ve Yakışıksız

Kurtulmuş Demirtaş'ın değerlendirmesi uydurma, yanlış ve yakışıksız (2) Kurtulmuş Dünyanın bütün mazlumlarına oy veriyorsunuz Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Samsun'dan karayolu ile geçtiği Ordu'nun Ünye İlçesi'nde Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret etti.

Kurtulmuş Demirtaş'ın değerlendirmesi uydurma, yanlış ve yakışıksız (2)

Kurtulmuş Dünyanın bütün mazlumlarına oy veriyorsunuz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Samsun'dan karayolu ile geçtiği Ordu'nun Ünye İlçesi'nde Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra da Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'nun yerel seçimlerde 20'de 20 yaptığını hatırlatarak, 7 Haziran'daki seçimlerde de 5'te 5 yapacaklarını iddia etti. Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerini aştığı zaman çok çalışarak Türkiye'yi 30 yıl daha ileri götüreceklerini belirten Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 30 Mart'ın hedefi tamam Ordu açısından. Cumhurbaşkanlığı seçim hedefi tamam. Önümüzde üçüncü ve son viraj var. Ordu'da 5'te 5. Bu hedefle yola çıkıyoruz. İnşallah keyifle, huzur içerisinde bir seçim kampanyasını sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz sadece Ordu, Ünye, sadece Türkiye'den ibaret değil. Bizim hedefimiz bizim gönlümüz, bizim gücümüz ve gözümüz, ta Myanmar'dan Afrika'nın ortalarına batısına kadar, Balkanlar'dan Kafkaslara kadar, Yemen'den dünyanın başka neresi varsa oradaki mazlum insanlara bakmaktadır dedi.

TÜRKİYE'DEKİ SEÇİM ZAFERİ ÖNEMLİ

Dünyanın, bütün mazlumlarının Türkiye'de 7 Haziran'da yapılacak seçimleri yakinen takip ettiğine de dikkat çeken Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, Dünyanın bütün mazlumları inanın ki sizin 7 Haziran'da vereceğiniz kararı yakinen takip ediyor. Dünyanın bütün mağdurları inanın ki 7 Haziran'da bu üçüncü virajın nasıl geçileceğini dört gözle bekliyor ve sizden bir zafer ümit ediyor. Burada alınacak seçim zaferi Myanmar'daki mazlumların seçim zaferi olacaktır. Türkiye'deki seçim zaferi Filistin davasının daha ileri gitmesinin bir vesilesi olacaktır. Afrika'nın o aç ve yoksul insanların başının daha dik olmasına vesile olacaktır. Onun için sadece karşınızda 5 Ordu milletvekili görerek oy vermiyorsunuz, kendinize oy veriyorsunuz, milletinize oy veriyorsunuz. Dünyanın bütün mazlumlarına oy veriyorsunuz diye konuştu. Ünye'deki konuşmasının ardından Fatsa İlçesi'ne geçen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Fatsa Din Görevlileri Derneği'ni ziyaret etti. Kurtulmuş'a ve Ordu milletvekili adaylarına Fatsaspor kaşkolu hediye edildi. Burada çay içen ardından da Cumhuriyet Meydanı'nda kendisini bekleyen halka hitap eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, muhalefete yüklenerek, Bu memlekette taş taş üstüne koymayanlar hiçbir hizmeti gerçekleştirmeyenler milletin önünü kesmek için bir araya geldi. 30 Mart yerel seçimlerinde o ittifakları sandıkda Türkiye'nin halkı bozmuştur. Millet yeni Türkiye istikametinde karar verdi. Diğerleri önümüzü kesmek için ittifaklar kurdular yine halkımız gereken dersi vererek sandıkta o ittifakları bozdu dedi. Kurtulmuş, daha sonra karayoluyla Ordu'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan kurtulmuş Ak Parti Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title