Haberler

Ordu Komutanı Sınırda Yaralanan Askerleri Ziyaret Etti

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Suriye sınırında yaralanan askerleri tedavi gördükleri Kilis Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Suriye sınırında yaralanan askerleri tedavi gördükleri Kilis Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Suriye sınırında devriye nöbeti sırasında IŞİD militanlarının ateş açması sonucu şehit düşen Astsubay Yalçın Nane'nin Gaziantep'teki cenaze töreninin ardından Kilis'e giderek, aynı olayda yaralanan askerleri ziyaret etti. Kilis Devlet Hastanesi'ne gelen Huduti, yaralı askerleri odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaralı askerleri Allah'ın koruduğunu belirten Huduti, askerlerle yaptığı konuşmada, "Şehit arkadaşınızın cenazesi için Gaziantep'e geldik, sizi de ziyaret edelim dedik. Allah mekanını cennet eylesin, milletimizin acısı var. Allah sizleri de korumuş. Keşke onu da korusaydı ama artık yapacak bir şey yok. Çok geçmiş olsun" dedi.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, askerlerden bir sorun ve sıkıntıları olduğu takdirde muhakkak komutanlarına iletmelerini istedi.

Huduti yaralı askerleri ziyaret ettikten sonra Kilis Valiliğine geçti. 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin valilik ziyaretinden sonra çatışma bölgesine giderek, olayın yaşandığı Dağ Hudut Karakolu'nu ziyaret edeceği belirtildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adem Huduti Suriye Kilis Ordu Politika Güncel Haberler

title