Haberler

Ordu'daki Heyelan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yol açma çalışması

Heyelan oluşan yollardan detaylar

Zarar gören evlerden ve köprülerden genel görüntü

Mahalle muhtarı ve mağdur olan vatandaşlarla röportaj Ordu'daki heyelan

Fatsa ilçesinde şiddetli yağmur nedeniyle gece meydana gelen heyelanın ardından yolları açmak için çalışmalar başladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde şiddetli yağmur nedeniyle meydana gelen heyelanın ardından yolları açmak için çalışmalara başlandı.

İlçeye bağlı Yukarı Yavaş Mahallesi'nde dün gece etkili olan şiddetli yağmur mahalleye ulaşımın sağlandığı yollarda heyelana, bazı evlerde ise hasara neden oldu.

Yukarı Yavaş Mahalle Muhtarı Nedim Töngel, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece etkili olan şiddetli yağmur sonrası mahalleye ulaşım sağlanan yollarda heyelan meydana geldiğini, 5 evin ise göçük ve heyelan tehlikesinden dolayı boşaltıldığını söyledi.

Töngel, 8 iş makinesiyle yol açma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, mahalleye ise henüz elektrik ve su verilemediğine dikkati çekti.

En kısa zamanda mahalle yollarının ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğüne işaret eden Töngel, şunları kaydetti:

"Dün gece iftarda başlayan sağanak yağmur mahallemizde ciddi hasara neden oldu. Fındıklık bahçelerinin çoğunda heyelan meydana geldi. Birçok yol ise toprak kayması sonrası kapandı. Mahalle sakinlerimizden Adem Topçu'ya ait kullanılmayan ev yıkılırken Mehmet Çakmak, Celal Altun Sarı, Ahmet Çakmak ve Dursun Çakmak'a ait evler ise heyelan ve göçük tehlikesinden dolayı tedbir amaçlı boşaltıldı. Şu anda ulaşamadığımız haneler var, köprülerimiz yıkıldı ve yollarımız göçtü. Yetkililerden yardım bekliyoruz."

Yağmur esnasında evini aniden su bastığını kaydeden Altun Sarı ise evdeki tüm eşyaların kullanılamaz hale geldiğini ve evinin yıkılmak üzere olduğunu söyledi.

Hüseyin Akyurt da mahalledeki hayatın adeta durduğunu ifade ederek zararlarının çok büyük olduğunu anlattı.

Öte yandan Kadir Dinç'e ait mahalle kahvehanesinin duvarı da heyelanda yıkıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çakmak Fatsa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title