Haberler

Ordu'da Yol Asfaltlama Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'yu, her noktasına sağlıklı ulaşılabilen il haline getireceklerini bildirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'yu, her noktasına sağlıklı ulaşılabilen il haline getireceklerini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, asfaltlama çalışmalarının üzerinde titizlikle durulduğu belirtildi.

Ekiplerin, bu kapsamda 19 ilçenin tamamında çalışma gerçekleştirdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İkizce ilçesinde Asımovalı Caddesi ile Alibaba, Tataroğlu, Öğretmen Nuri ve Yeni Sokak'ta sıcak asfalt çalışması sürüyor. Korgan Yeşilalan Mahalle bağlantı yolunda 4, Mesudiye Erik Mahallesi'nde 5, Çamaş Söken Mahallesi-Fatsa Demircili bağlantı yolunda ise 2,5 kilometre asfalt çalışması tamamladı. 7 kilometrelik Aybastı Uzundere Mahallesi ikinci kat sathi kaplama çalışmalarına da devam ediliyor."

- "Verdiğimiz her sözün arkasındayız"

Açıklamada, Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın ise şu ifadeleri yer aldı:

"Verdiğimiz her sözün arkasındayız. Ordu'yu, her noktasına sağlıklı ulaşılabilen il haline getireceğiz. Türkiye'de bir ilk olan 752 kilometrelik sıcak asfalt ihalesi aralıksız devam ediyor. 'Geçilmesi zor, ulaşılması imkansız' denilebilecek öyle arazilerde çalışmalar yürütüyoruz ki vatandaşlarımızın tabiriyle Ferhat olduk dağı, taşı deliyoruz. Kimi yerde perde duvarla kimi yerde kayaları aşarak kimi yerde ise köprüler kurarak ilerliyoruz. Biliyoruz ki halka hizmet Hakk'a hizmettir. Halkımızın desteği var olduğu sürece biz Ferhat olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz İkizce Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title