Haberler

Ordu'da Toplu Konutlar Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Ordu Memurkent Konut Yapı Kooperatifi'nin 648 konuttan oluşan 3. Etap Anahtar Teslimi, Hoca Ahmet Yesevi Camii ve Hacıemiroğlu Süleyman Bey Köprüsü ile 2.3.4. Etap TOKİ Yolu'nun açılış töreni yapıldı.

Ordu Merkez Eskipazar Köyü sınırları içinde, Ordu Memurkent Konut Yapı Kooperatifi tarafından yapımı tamamlanan 648 konuttan oluşan 3. etap konutların hak sahiplerine teslimi, toplu konut alanı içinde yapımı tamamlanan Hoca Ahmet Yesevi Camii, Memurkent 3. etap ve TOKİ konutlarına ulaşımı sağlayan Hacıemiroğlu Süleyman Bey köprüsü ile 2.3.4. Etap TOKİ konutlarına ulaşım yolunun açılış törenine, Vali Kenan ÇİFTÇİ, Ordu Milletvekilleri Fatih Han ÜNAL, İhsan ŞENER, Eski Milletvekili Eyüp FATSA, Büro Memursen Genel Başkan Yardımcısı Sait İNAN, Ordu Memurkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sait AYDOĞAN, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ordu Memurkent Konut Yapı Kooperatifi'nin 648 konuttan oluşan 3. etap konutların anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan Vali Kenan ÇİFTÇİ, TOKİ'nin çok hızlı bir şekilde çalışmalarını yürüterek evleri teslim ettiğini söyledi. Konutların yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Vali ÇİFTÇİ, "Burada oturacak memur kardeşlerime, memur kardeşlerimin eşlerine, çocuklarına, akrabalarına, huzur içinde güzel bir hayat diliyorum. Buradaki 2.017 konutta oturan aileler adına Allah bu işe vesile olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Törende konuşan Ordu Milletvekili Fatih Han ÜNAL,"Bu konutlarda hayatlarını idame ettirecek ailelere hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Ordu'nun güzel gelişim alanlarından bir tanesinde ikamet etmenin güzelliğini hep beraber yaşayacaklar" diyerek, Fatsa'da 320, Ordu ilk uygulamada 742, Ünye 448, Gölköy 208, Memurkentle gelen konutlar da eklendiğinde toplam 3.476 konutun Ordu'ya adeta yeni bir soluk getirdiğini ve talep olduğu takdirde yeni konutların yapılacağını sözlerine ekledi.

Ordu Memurkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sait AYDOĞAN ise yaptığı konuşmada, "Bugün gelinen noktada 2017 konut, 2 adet camii, 3 adet okul ki, bunu 5'de diyebiliriz çünkü; biz bunun ihalesini yaptırdığımızda ilköğretim okulu ve lise adları vardı. Şu anda 2 tane 32 derslikle ilköğretim okulu aslında ilkokul ve orta okuldan ibaret 4 okul oldu. Konutların 800'ü Karacaömer'de, geri kalan yaklaşık 1.200 konutumuzda üzerinde bulunduğumuz 150 bin metre kare alanda şuanda yapıldı" diye konuştu.

Sait AYDOĞAN, konuşmasının sonunda, dördüncü etabın temelinin de yıl sonuna kadar atacaklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, hak sahiplerine konutlarının anahtarları Vali Kenan ÇİFTÇİ ve törene katılan protokol mensupları tarafından teslim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ordu Merkez Eskipazar Fatsa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title