Haberler

Ordu'da Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi

Güncelleme:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi Ordu'da açıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi Ordu'da açıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 5'incisini düzenlediği 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergisi Ordu Kültür ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz, Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, fotoğraf sahipleri ve davetliler katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren İnsan ve toprak, hayvancılık, tarım araçları gibi kategorilerde 70 fotoğraf Ordu Kültür ve Gösteri Merkezi'nde Orduluların beğenisine sunuldu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları kategorisinde, denizden ağ toplayan teknenin fotoğrafını çeken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Perşembe İlçe Müdürlüğü'nde çalışan Veteriner Sağlık Teknikeri İlhan Turan, birinci oldu.

Birçok alanda insanın tarıma olan etkisini anlatan fotoğraflar 2-4 Eylül tarihleri arası Ordu Kültür ve Gösteri Merkezinde ziyaretçiler açık olacak. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Yılmaz Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title