Haberler

Ordu'da Kar Hayatı Felç Etti

Ordu'da kar hayatı felç etti ORDU'da 3 gündür etkili olan kar yağışı günlük yaşamı felç etti.

Ordu'da kar hayatı felç etti

ORDU'da 3 gündür etkili olan kar yağışı günlük yaşamı felç etti. Kar kalınlığı 1 metreyi geçerken, bazı bölgelerde elektrik, su ve telefonlar kesildi.

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı Ordu'da da etkisini sürdürdü. Kar kalınlıdığı yüksek kesimlerde 1 metreyi geçerken okullarda eğitim- öğretime bugün ara verildi. Belediye ve karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürürken tipi nedeniyle çalışmaların zaman zaman aksadığı ifade edildi. Ekipler kar nedeniyle evlerinde rahatsızlanarak hasta olan ve mahsur kalan yaklaşık 100 kişiye müdahale ederek ambulans ve iş makineleri yardımıyla hastaneye ulaştırdı. Okullardaki 1 günlük tatil öğrencileri de sevindirdi. Kartopu oynayarak karın tadını çıkaran öğrenciler gün boyunca doyasıya eğlendi. Kenti beyaza bürüyen kar, kartpostallık görüntülerde ortaya çıkardı. Sabahın erken saatlerinden itibaren yüzlerce kişi teleferikle kentin seyir terası konumundaki 530 rakımlı Boztepe'ye çıkarak karda eğlendi. Kar yağışı nedeniyle meydana gelen arızalardan dolayı birçok yerleşim yerine elektrik, su ve telefon hizmeti de verilemedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title