Haberler

Ordu'da İki Spor Tesisindeki "Vali Yazıcıoğlu" İsmi Kaldırıldı

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Vali Kemal Yazıcıoğlu'nun isminin bulunduğu iki spor tesisinin ismini değiştirdi.

Ordu'da "Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Tesisleri" ve "Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu"nun isimleri, "Durugöl Spor Tesisleri" ve "Durugöl Spor Salonu" olarak değiştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Altınordu ilçesinde bulunan Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Tesisleri ve Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nun isimlerinin değiştirildiğini duyurdu.

SİNYALİ VERMİŞTİ

Bir süre önce, kamu yatırımlarına verilen vali isimlerinin kaldırılacağını söylediklerini hatırlatan Yılmaz, Ordu'da iki tesisten Vali Yazıcıoğlu'nun isminin kaldırıldığını belirtti.

Türkiye'nin her geçen gün sivilleştiğini, kendilerinin de buna katkı sunmak istediklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"KAMU YÖNETİCİLERİNİN İSİMLERİNİN VERİLMESİ YANLIŞ"

"Devlet tarafından yapılan yatırımlara başta eski valilerimiz olmak üzere kamu yöneticilerinin isimlerinin verilmesini çok doğru bulmuyorum. Bu çerçevede kamuya ait yatırımlarda bulunan kamu yöneticilerinin isimlerini kaldırma kararı aldık. Spor Genel Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar sonrası ilk olarak spor tesisleri ve spor salonlarına verilen vali isimleri kaldırıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra yapacağımız yatırımlara kamu yöneticilerinin isimlerini vermeyeceğiz. Yapılacak spekülasyonları önlemek için şimdiden kamuoyu ile bunu paylaşmak istiyorum. Bundan sonra yapılacak hiçbir yatırıma ben dahil hiçbir kamu görevlisinin ismi verilmeyecek."

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Enver Yılmaz Yılmaz Ordu Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

sevimMobil-ANDROID:

enver yilmaz orduya bu zaman kadar ne yaptin? bir çivi bile çakmadın.buyuksehir yaptin, emlak vergilerini tabela vergilerini ve otopark ucretlerini 2 katına çıkardin ya pardon unutmuşum....

35
3
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Sakalli pislik yobazlar, siz ne anlarsiniz spordan isimden hirsizlar.

14
12
yanıtYanıtla
vahhapmobilWeb@haberler.com:

rte nin heykelini dikip onun adini ver baskan.

14
9
yanıtYanıtla
Alperen:

RTE nin isimlerinide silecekmisin enver

20
3
yanıtYanıtla
Bülent Yılmaz Mobil-IOS:

Tebrikler Yazıcıoğlu ordunun ayıbıydı

6
16
yanıtYanıtla
özer öz.:

Yazıcıoğlunun tırnağı bile olamazsınız. . . Yalaka ve Kıskanç adiler. .

14
7
yanıtYanıtla
ordumobilWeb@haberler.com:

Tebrikler ya zaten ordunun en büyük sorunu oydu... Zaten Şu R.T.E Ünüversitesinin ismi falanda kaldırılacak dimi

17
3
yanıtYanıtla
LEYLA 52:

ENVER YILMAZ ÇOK ÇALIŞKAN BİRİ PLAJLARI ÇEVRE DÜZENLEMEYİ OKADAR GÜZEL YAPIYOR Kİ DOĞRUDA BİRŞEY YAPMIŞ SEYYİT TORUN ANCA GÜLEN POZLAR VERİP ŞEHRİ KENDİ RESİMLERİYLE DONATTI. ENVER YILMAZ ÇALIŞKAN BİRİ VE ONU ÇOK SEVİYORUM. ORDULU DEĞİLİM AMA YAPILANLARI GÖREBİLECEK KADAR KAFAM ÇALIŞIYOR. SAYGILAR.

3
15
yanıtYanıtla
KAFALI ADAM:

lazoli, , seni tüm türkiye taniyor, , sen bir rumsun, , benim sana tavsiyem, , adam ol, , yasadigin ülkenin türklere ait oldugunu unutma, , hic kimsenin sakaliyla biyigiyla ugrasma, , haddini bil, , yoksa bir gün sana haddini bildirirler, , benden hatirlatmasi, ,

10
5
yanıtYanıtla
Oyumuz artık senin MHPMobil-IOS:

2senede bitirdin orduyu seyit baskan ihya ettiydi ne projeleri vardı izin bile vermediniz chpli yaptı derler diye ondan sonra halk adaletten bahsedersiniz adiler

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title