Haberler

Ordu'da İhtiyaç Sahibi 8 Engelliye Akülü Araç Dağıtılacak

Ordu'da Altınordu Belediyesi ile Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) işbirliğiyle temin edilen 8 akülü araç, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belediye tarafından teslim alındı.

UETD ile yapılan işbirliği sonucunda Almanya'dan Altınordu'ya getirilen 8 adet akülü araç, Ak Partili Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere teslim alındı. Başkan Tekintaş, katkıda bulunanlara teşekkür ederek "Avrupa Türk Demokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Kara Bey'in nezdinde Genel Başkana, Yönetim Kuruluna ve Avrupa'daki tüm yöneticilerine, bu güzel etkinliğe katkı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Bir tema oluşturulduğu için, güzel bir netice ile sonuçlandırdığımız için bizler de mutluyuz" dedi.

Almanya'dan getirilen 8 adet akülü tekerlekli sandalyeyi Altınordu Belediyesi'ne teslim eden Avrupa Türk Demokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kara ise "Engelli kardeşlerimizin problemlerini ortaya dökmek adına bir kampanya başlattık. Bu kampanyamızın finalini Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi'nin de katılımı ile Almanya'da iftar programında gerçekleştirdik. Bakanımızın da iştiraki ile 30 adet akülü tekerlekli sandalyeyi Avrupa'dan satın almak suretiyle Türkiye'ye getirdik. Bunların toplamda 8 tanesini Ordulu hemşehrilerimize hediye etmek üzere buradayız" diye konuştu. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Avrupa Türk Demokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Kara ve birlik üyeleri akülü araçlara oturup fotoğraf çektirdi. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Belediyesi Almanya Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title