Haberler

Ordu'da Cenaze Hizmetleri Ücretsiz

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak yapıyor. İl dışına da ücretsiz olarak cenaze naklini yapan Büyükşehir ekipleri son bir ayda 260 cenazenin 13'ünü il dışına nakletti. Ordu Büyükşehir Belediyesi diğer bütün alanlarda olduğu gibi cenaze konusunda da vatandaşların yardımına koşuyor. Kefen, yıkama, tahta ve nakil gibi defin işlemlerinde hizmetleri ücretsiz gerçekleştiren Büyükşehir Mezarlık Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 ilçede bulunan araçlarla tüm il genelinde hizmet veriyor. 13'ü nakil 29 tanesi de yıkama olmak üzere 42 araçla hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi her türlü ihtiyaçları karşılıyor. Yıkama araçların ile ayrıca nakil de yapılabiliyor.

ALO 188'İ ARAMAK YETERLİ

188 numaralı telefon ile ulaşılabilen hizmetlerin cenazenin yıkanmasından kefenlenmesine, mezar tahtasından cenaze aracına kadar her türlü ihtiyaçlar Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title