Haberler

Ordu'da Belediye Başkanı Bahçede Ot Biçti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe'deki ziyareti sırasında yol kenarında ot biçen vatandaşı görünce tırpanı aldı ve ot biçti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe'deki ziyareti sırasında yol kenarında ot biçen vatandaşı görünce tırpanı aldı ve ot biçti.

Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla 19 ilçede düzenlenen iftar programı için erken saatlerde Gürgentepe ilçesine gitti. Burada incelemelerde bulunan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti.

Döşek Mahallesi'ndeki ziyaret esnasında yol kenarında ot biçen bir vatandaşı gören Yılmaz, vatandaştan tırpanı istedi ve bir süre ot biçti.

Ot biçerken eski günlerin hasretini giderdiğini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ben ömrünün yarısını yaylalarda geçirmiş bir babanın çocuğuyum. Çocukluğumuz ve gençliğimiz yaz aylarında yaylalarda ot toplamak ve biçmekle geçti. Biz beş kardeş, bir ay boyunca yaylada ot biçer ve toplardık. Bugün burada ot biçen kardeşimizi görünce aracın durdurulmasını istedim ve hem eski günlerin özlemini giderdim hem de kardeşimize biraz olsun yardım ettim."

Daha sonra  Akmescit Mahallesi'ne geçen Yılmaz,  burada kiraz toplayan bir vatandaşın yanına gitti. Yılmaz, vatandaşla sohbet etti, kiraz topladı.

Enver Yılmaz, Muratçık, Cumhuriyet ve Okçabel mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Gürgentepe Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title