Haberler

Ordu'da 19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ordu’da coşkuyla kutlandı19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ordu’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ordu'da coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ordu'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tören, ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başladı. Kutlamalar daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama programı ile devam etti. Kutlama programına, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Gürsoy, Baro Başkanı İlhan Kurt, Vali Yardımcıları Salih Keser, Halil Karbuz, Fatih Görmüş, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından program halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. Ardından, judo, boks, karate, güreş, tekvando, wushu, muay thai, bisiklet gösterisi ve Gençlik Merkezi Müzik dinletisi yer aldı.

Kutlama programı, ulusal ve uluslararası faaliyetlerde başarılı olan atıcılık dalında Çağla Baş, Cevat Karagöl, judoda Batuhan Yurdakul, Minel Akdeniz, Tuğba Yayla, Furkan Şişçioğlu, Rümeysa Yayla, muay thai spor dalında Gamze Nur Sarı, Wushu'da Gözde Şahin, Merve Nur Dursun, Ümit Burkaç, Berna Tut, Özge Karakoç, İlknur Koçorhan, Seda Kargoğlu, Alperen Çelik, kanoda Gamze Öztürk, sualtı sporları branşında Metin Mert Kocuk, tekvandoda Emrah Efe Usta, boksta İskender Can Varlık, satrançta ise Anıl Cengiz adlı sporculara ödül verilmesiyle sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title