Haberler

Ordu'da 1 Mayıs Mesajları

Ordu’da Belediye Başkanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yayınladıkları mesajlarla kutladı.

Ordu'da Belediye Başkanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yayınladıkları mesajlarla kutladı.

YILMAZ: "BU ÜLKE YARINLARA YİNE EMEKLE TAŞINACAKTIR"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla yaptığı açıklamada, ülke gelişiminin bu topraklarda yaşayanların emeği ile doğru orantılı olduğunu vurguladı. Başkan Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi: "İnsan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum, Sadece 1 Mayıs'ta değil, her zaman işçilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ülkemizin kalkınmasında, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeğinin büyük bir katkısı bulunmaktadır. Dünyanın her geçen gün hayranlıkla takip etmeye koyulduğu, kalkınmada büyük bir ivme yakaladığı, emekle harmanlanmış bu ülke, bugünden yarınlara yine en büyük sermaye olan emekle taşınacaktır. Bu emekle ortaya çıkan başarı ve gelişmişliğin en büyük sahibi ise yine bu ülkenin yaşayanları olacaktır. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Başta İş Sağlığı ve Güvenliği olmak üzere çalışanlarımızın yaşam standartları içerisindeki beklentilerine ve sendikal faaliyetlerine hep destek olduk. Bundan sonra da aynı yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim"

TEKİNTAŞ'TAN KUTLAMA

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tekintaş mesajında, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulundu. 1 Mayıs'ın toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını dileyen Başkan Engin Tekintaş, "Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş mesajında "Emekçilerin mücadele, birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs'ın ülkemizde ve dünyada barış, kardeşlik ve özgürlükler getirmesini diliyorum. Bu vesile ile işçi ve emekçi vatandaşlarımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ÇAMYAR: "ÇALIŞMAK VE EVİNE EKMEK GÖTÜRMEK KUTSAL BİR DUYGUDUR"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da yayınladığı mesaj ile 'İşçi Bayramı'nı kutladı. Başkan Çamyar, 1 Mayıs'ın birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlandığına vurgu yaparak, mesajında şunları kaydetti: "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, insan için kutsal olan emeğin ve dayanışmanın sergilendiği, dayanışmayı kuvvetlendiren, dostluk, kardeşlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir gündür. Bizler, alın terinin, emeğin önemini ve kutsallığını bilen; bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mensuplarıyız. Çalışmak ve evine ekmek götürmek kutsal bir duygudur. İşçilerimiz bu duygu ile hareket ederek büyük bir sorumlulukla topluma hizmet etmekte, görevlerini yerine getirmektedirler. Daha müreffeh yarınlara ulaşmak için alın teri döken, çocukları için elleri nasırlaşan tüm kardeşlerimi yürekten kutluyor, her daim yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

ÇELENK: "ÖZÜMÜZE DÖNERSEK 1 MAYIS'LAR OLMAZ"

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 1 Mayıs 'Emek ve Dayanışma Günü' hakkında yaptığı açıklamasında şunları dedi: "Bizim kadim medeniyetimizde özellikle işçi sınıfını koruyan İslam Peygamberi'nin bugün hala geçerliliğini koruyan 'işçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz' sözünü kendisine şiar edinen atalarımız 1 Mayıs'lara giden yola fırsat vermemişler, işçisinin hakkını, kul hakkı bilmiş, ödemesini yaparken de Sevgili Peygamberimizin buyruğunu düşünmüştür. Biz kendi özümüze dönersek 1 Mayıs'lara ihtiyaç duyulmayacaktır. 1 Mayıs'ı çıkaran işçiyi ezen onu köle gibi kullanan, sonrada ona senede bir gün 1 Mayıs'ı bayram yaptıran, kapitalizm artı sosyalizm yani vahşi batı medeniyetidir. Hükümet olarak her zaman çalışan kesimin yanında olduk. Hükümetlerimiz döneminde asgari ücretlerde 2003'ten itibaren reel olarak yüzde 70, kümülatif olarak yüzde 407.6 oranında artış gerçekleştirdik. Kamuda çalışan yaklaşık 750 bin taşeron işçilerimiz ile ilgili düzenlemeyi biz getirdik. 1 Mayıs'ı 'emek ve dayanışma günü' bayramı olarak kutlanmasını ve resmi tatil edilmesini biz sağladık. AK Parti var oldukça, kadim geleneğinin kendisine yüklediği misyon ile her zaman işçisinin, memurunun, köylüsünün çalışanının, üretenin yanında olmaya devam edecektir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramının ilimizde ve ülkemizde bayram havasında kutlanmasını temenni ediyorum." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Tekintaş Enver Yılmaz 1 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title