Haberler

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Fatsa'da yapımı devam eden Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesinde çalışmalarda sona gelindiği bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Fatsa'da yapımı devam eden Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesinde çalışmalarda sona gelindiği bildirildi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesi alanında müteahhit firma işçilerinin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Alan düzenlemesi yapılan yerde 1 kilometrelik yol çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Anlayan, şunları kaydetti:

"Burada çalışmalar fiilen devam ediyor. Ben bu projemize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz beye teşekkür ediyorum. Fatsa'mızda projeler artık bir bir Büyükşehir marifetiyle hayata geçiyor. Burası sahil yolumuzdan Spor Kompleksimize kadar Bolaman Irmağının kenarı boyunca daha önce tahkimat çalışmasını yaptığımız ve kazandığımız bir alan. 20 dönüm büyüklüğündeki alan artık güzel bir park olarak hayata geçiyor. Burası 6 tane ilçemizin Fatsa ilçemizle birleştiği bir nokta. Hemşehrilerimiz artık Spor Kompleksi'ne kadar bir yürüyüş ve yeşil alana kavuşmuş olacaklar. Ben bir defa daha Fatsa'mıza hayırlı olmasını diliyorum."

Anlayan, parkın 2 ay içinde hizmete açılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Anlayan Bolaman Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title