Haberler

Ordu Belediyesi Ünye Çalışma Ofisi Açıldı

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Çalışma Ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Çalışma Ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, açılış öncesi yaptığı konuşmada, haftanın çarşamba günleri Ünye'de Çalışma Ofisi'nde bulunarak yerinde hizmet vereceğini söyledi.

Yeni yapılanma sürecini hızlı ve sağlıklı bir şekilde kuran büyükşehirlerden biri olduklarını belirten Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi kadrolarında küçültmeye giderek hizmete ağırlık verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Kanun bize 3 bin kadroyu doldurma imkanı vermişken, biz doğru söylemleri ve doğru uygulamaları ön planda tutan bir Büyükşehir Belediyesi olarak 3 bin kadroyu doldurmak yerine bin 815 olan kadromuzda 387 çalışanımızı havuza göndererek kadro bütünlüğümüzü küçülttük. Bin 415 kadroyla şu an Ordu'nun tamamına hizmet veren bir büyükşehir haline geldik. Tam tersine kadrolarımızı şişirmedik, kadrolarımızı küçülterek harekete geçirmiş olduk."

Ünye için stratejik bir planlama yaptıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz,  şunları kaydetti:

"Gelelim Ünye'ye. Biz kurumsal yapının oluşmasıyla beraber yine yasanın bize talimatla buyurduğu bir stratejik plan çalışması yaptık. Bu plan çalışmasında Büyükşehir Belediyesi olarak Ünye'de 2016 yılı sonuna kadar projelendirip inşaat sürecini başlatacağımız üç yatırımımız var. Bunlardan biri 20 milyon liralık Ünye Kültür Merkezi. Bunun yerini ve sürecini Ünye Belediye Başkanımızla yaparak karar vereceğiz, önümüzdeki yıldan itibaren fiili olarak inşaat takvim sürecini başlatacağız. Yine bayramda açıklamasını yapmıştım Ordu'da bir teleferik uygulamamız var, 2008 yılında o teleferiğin fikir babası bizdik. Buradaki teleferiği de Ünye'mize 2015 yılı içerisinde kazandıracağız. Bunun Ünye için çok önemli bir turistik yatırım olacağını düşünüyoruz."

Konuşmanın ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Çalışma Ofisi'nin kurdelesi kesildi.

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Ak Parti Ünye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title