Haberler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan Denetim

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, itfaiye daire başkanlığında denetimde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, itfaiye daire başkanlığında denetimde bulundu.

Yılmaz, İtfaiye Daire Başkanı Adnan Meral'den bilgi aldı.

"İtfaiye erlerimiz, olumsuz bir duruma karşı her an göreve hazırlar" diyen Yılmaz, bütün belediye ekiplerinin acil durumlarda göreve hazır olduklarını söyledi.

Yılmaz,  " Hopa'da meydana gelen sel felaketinde 8 vatandaşın yaşamını yitirmesinin ardından, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Ordu il genelinde aşırı yağışlara bağlı olarak, sel ve su baskınları yaşanabileceği ihbarında bulundu. Bizler de buna istinaden tüm birimlere olumsuz bir duruma karşı hazır olunması uyarısında bulunduk" diye konuştu.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Meteorolojinin ciddi bir uyarısı var.  Biz de ekiplerimizin hazırlıklarını incelemek için buradayız. Şu ana kadar ilimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Biz her türlü tedbiri aldık. Hemşehrilerimizden yapılan uyarıları dikkate almalarını istiyoruz" dedi.

Yılmaz'a, alınan önlemlerle ilgili bilgi veren İtfaiye Daire Başkanı Adnan Meral ise Ordu il genelinde 72 itfaiye eri, araçlar ve ekipmanlarla herhangi bir sel ve su baskınına karşı hazır olduklarını ayrıca ihtiyaç halinde istirahatte bulunan 144 personelin de göreve her an hazır olduklarını kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Alaaddin Yılmaz Enver Yılmaz Hopa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title