Haberler

Ordu Büyükşehir Başkanı: "Orduspor Yeniden Yapılandırılacak"

– ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son sıralarda yer alan Orduspor'un gelecek yıl yeniden yapılandırılması için çaba harcayacağız" dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz, katıldığı yerel bir televizyonun programında Orduspor ile ilgili sorulara da cevap verdi. Orduspor'un 94 milyon TL borcu olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, daha sonra şöyle konuştu:

"Bizim yaşadığımız akıbeti, çok il yaşadı. Geçen hafta Kocaeli'nin mücadelesini 20 bin kişi izledi ve takım 3'üncü Lig'e çıktı. Orduspor'u yeniden yapılandırma çabasına gireceğiz. Orduspor'a 1 milyon 300 bin lira verdik ama 94 milyon TL'yi ödeyemeyiz. 5 kuruş parası olmayan adam yönetici. Takımın otobüs, elektrik, su ve yemek masraflarının büyükşehir tarafından karşılanması bekleniyor. Topu da biz oynayalım bari. Bir B formülü var. Şehrimizin insanı da bu yapıya sahip çıkacaktır. Ben hiç karamsar değilim. Yaşanması gereken bir tecrübe olarak görüyorum."

Başkan Enver Yılmaz, Ordu'ya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 22 bin kişilik stadyum yapılacağını, projenin haziran ayında hayata geçirilebileceğini d sözledi.

- Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title