Haberler

Optimum Outlet İstanbul, Ferhat Göçer Konser Bileti Hediye Ediyor

Güncelleme:

Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen "Optimum Outlet ile Yıldızlar Anadolu Yakası'nda" konserleri Ferhat Göçer ile devam ediyor.

Kaliteyi en uygun fiyatlarlaziya retçilerine sunan Optimum Outlet İstanbul, şarkılarıyla milyonların gönlüne taht kuran ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yeni albümünün ilk konserine Ana Sponsor oldu. Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan konser, 22 Şubat günü saat 21.00'de başlayacak.

Optimum Outlet İstanbul, Sunar Medya ve Event 34 organizatörlüğünde gerçekleştireceği Ferhat Göçer konseri için ziyaretçilerine yönelik muhteşem bir kampanya başlattı. Optimum Outlet İstanbul, 21 Şubat tarihine kadar sürecek olan kampanya çerçevesinde, aynı gün içinde 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Ferhat Göçer konser biletini
hediye edecek.

Her fırsatta sanata destek veren Optimum Outlet İstanbul, daha önce de Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Mabel Matiz, MFÖ, Murat Dalkılıç ve Mustafa Ceceli gibi birçok
sanatçının konserlerine ana sponsor olmuştu. Optimum Outlet İstanbul, 2014 yılında sevilen isimleri hayranlarıyla konserlerinde buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferhat Göçer İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title