Haberler

Optimum Çocuk Kulübü Nisan Ayında da Cıvıl Cıvıl

Güncelleme:

Optimum Outlet İstanbul'da Optimum Çocuk Kulübü, Nisan ayında çocuklar için yine dopdolu ve eğlenceli etkinlikler hazırladı. Optimum Çocuk Kulübü'nün Nisan ayı etkinlikleri ile çocuklar, hafta sonlarında yine muhteşem zaman geçirme fırsatı bulacaklar. Nisan ayı boyunca, Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek etkinliklerle, çocuklara eğlenirken öğrenecekleri ve yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri mutlu saatler armağan edecek olan Optimum Çocuk Kulübü, atölye çalışmalarıyla da sevimli küçüklerin kendilerini keşfetmelerine olanak tanıyacak.

Nisan ayı boyunca çocuklar; Lale Dikimi, Boyalarla Şekilgeç, Eğlenceli Asitler, Mevsimler, Kaşıktan Kukla Yapımı, Saksı Tasarım ve Çiçek Dikim Etkinliği, İllüzyon Atölyesi ve Show, Cup Cake, Maske Tasarımı ve Rengarenk Uçurtma Yapımı atölyelerinde harikalar yaratacak.

Optimum Çocuk Kulübü ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası'na yönelik özel atölyeler de gerçekleştirecek. 19 – 20 Nisan tarihlerinde; Ay Yıldızlı Kurabiye Süsleme Atölyesi, Türk Bayrağı Yapımı ile Gülen Çocuklar ve Dünya Barışı Atölye çalışmaları ile Optimum Outlet İstanbul'un küçük ziyaretçileri 23 Nisan coşkusunu yaşayacak.

Optimum Çocuk Kulübü'nün düzenlediği ücretsiz etkinliklerde çocuklar, el becerilerini ve hayal dünyalarını daha da geliştirerek yepyeni ufuklara yelken açacaklar. Atölyeler, çocukların araştırma ve keşfetme yönlerini daha da zenginleştirmelerine katkı sağlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title